Aktywne Wpisy
WielkiNos +378
Juleczki chcą żeby im płacić za malowanie się do roboty.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
Alzena +45
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
#ps3 #sony #playstation #pcmasterrace
@Gamgee: SIXAXIS jak cos
w sumie DUALBOX moj mozg domyslnie przeczytal jako DUALSHOCK
xD
W zeszłym tygodniu na allegro były naprawdę okazyjnie przez 2 użyszkodników wystawione za ok. 150 zł nówki z PL, ewidentnie oryginalne i jeszcze z oryginalnymi opakowaniami, po prostu ktoś trzymał pada w szufladzie parę lat i wystawił. Błyskawicznie zniknęły niestety.
Jeszcze tu jest oryginał, ale stety-niestety licytacja: http://allegro.pl/cechzc2e-ds3-oryginal-unikat-ps3-pad-nowy-i7082822869.html przewiduję że cena zatrzyma się gdzieś poniżej 200 zł, stąd też można to potraktować jako
1. Napisy z tyłu: muszą być wyrównane generalnie tak jak na zdjęciu. Przede wszystkim początek napisu SIXAXIS musi być zrównany z napisem DUALSHOCK 3, i też ten napis SIXAXIS musi być trochę ponad linią wyznaczaną przez dół tego wgłębienia na port USB. W podróbach często napis SIXAXIS jest mocno w prawo i wyraźnie poniżej portu USB - ale nie zawsze, czasami chińczyk się postara
2. PS Button - generalnie musi wyglądać tak jak na zdjęciu. W podróbach logo PS jest często znacznie ciemniejsze, mniejsze, litera P jest inaczej zaokrąglona. Oprócz tego trzeba zwrócić uwagę na kolor tego przycisku w wersjach kolorowych, bo np. w białym padzie PS Button też musi być biały.