Wpis z mikrobloga

Pracownica ma 5 lat auto. Tankuje co do niego co tydzień benzyne i mimo, że wszyscy inżynierowie wymyślający dystrybutory przewidzieli, że są na świecie idioci którzy spróbują zatankować do tych aut olej napędowy od razu im to uniemożliwili projektując to wszystko tak, że pistolet nie mieści się do baku. No więc cały świat inżynierski musi ponownie przemyśleć to rozwiązanie bo #logikarozowychpaskow zadziałała i mam auto benzynowe z pełnym bakiem ropy i rachunek za lawete.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sliwa: problemem są auta na ON.
Jakby wszystkie dystrybutory ON były TIR to Janusze mieli by trochę zdziwienia jak to im ropę wyrzuca bo siatka nie daje rady przerzucić takiej ilości paliwa
  • Odpowiedz
@Sliwa: Nie wszyscy o tym myślą, ale ja tankując różne auta z różnymi typami paliw ZAWSZE otwierając klapkę patrzę na to co tam nalać, wyjmuję pistolet, porównuję 3 razy czy to to samo i nalewam :D
  • Odpowiedz
@Sliwa: rozumiem wlać benzynę do diesla, ale jak do cholery jasnej ona wlała ON do benzyny??? przecież pistolet się nie mieści do wlewu
  • Odpowiedz
@Sliwa: który to już raz? Ja #!$%@? zdarza się, nie wiem jak, ale widocznie skoro jest tyle przypadków to sie zdarza? Nie wiem, rozkojarzenie, zamyślenie czy coś? Ale nieee, logka w #!$%@? XD, a jak jakiś mireczek sam się kiedyś przyznał, że źle zalał to poklepywanie po ramieniu i w ogóle, będzie dobrze misiu. Mizoginia w #!$%@?
  • Odpowiedz
@lucasy: zdaje sobie sprawę, że dla diesla to morderstwo dla wtrysków, właściwie to miałem co innego pisać ale teraz to już nieważne:) Przyznaję Ci rację.
  • Odpowiedz