@Lord_Blizzard: mamy w firmie, nie polecam za bardzo. ciezki, wolny, brak aktualizacji, zablokowany bootloader. dlaczego uwazasz ze potrzebujesz klawiature sprzetowa?
@Lord_Blizzard: bootloaderem bym sie nie przejmował. rootowac bedziesz? nowsze wersje mileston'a sie nie tna. ja bym bral moto. Co do htc z , wysietlacz, jak na smartfony wcale juz na dzis taki duzy nie jest.
@Lord_Blizzard Od jakiegoś czasu posiadam Desire Z. Czasami przymula, czasami za wolny. Jednakże klawa QWERTY stoi na bardzo wysokim poziomie. Wygodna, solidna, nie wygląda, jak by zaraz miała odpaść.
@Lord_Blizzard: nie ma z klawierka i duzym ekranem. albo - albo :) wez cos z duzym ekranem - pisze sie rzadziej niz Ci sie wydaje a klawiatur ekranowych jest od groma i da sie pisac jak nalezy. sam uzywam z terminalem i bez problemow (a wczesniej milestone do tego sluzyl). nie zamienilbym z powrotem mimo wszystko
@klocek_lego: nie wiem czy dobrze rozumiem czego nie rozumiesz - ja sugeruje wziac cos z duzym ekranem i dobrac sobie klawiature ekeanowa. jasne, to nie to samo ale bilans jest imho zdecydowanie na plus takiego rozwiazania
@Lord_Blizzard: Ja mialem MIlestone i w sumie nadal mam, moge odsprzedać 1,5-roczną za 500 zł (obdrapana trochę, ale poza tym cud miód), natomiast na pewno odstaje ona wydajnoscia na tle najnowszych SGS-ów czy HTC One X, no i ma już te 2+ lat. Jest jeszcze HTC Desire Z, tez fajny, ale jeszcze starszy. Niestety producenci odchodzą od sliderów QWERTY, ale zza oceanu mozesz sciagnac Motorole Droid 4 juz bodajze :)
@WebnetMobile: zastanawiam sie czemu nie daja smartfonow z klawiatura dla duzych ekranow. Slowem, gdy smartfon ma klawiature sprzetowa, ma mały ekran. Czemu nie ma smartfona z duzym ekranem i klawiaturą sprzetowa? przy 4,3 cala kciuki mialyby jeszcze zasieg do srodkowych klawiszy.
@Murinio: jako taki dzialac bedzie, ale nie zadzwonisz nigdzie, bo droid uzywa cdma a w eu mamy gsm. milestone to taki sam model (mniej wiecej) ale z radiem gsm. ludzie myla droida z milestobem bo wyglada tak samo ale to nie to samo
edit: chociaż nie, on ma chyba Defy, ktoś tam miał, ale nie pamiętam, kto
Do @Chudy_: @mateuszo: i pozostałych, którzy będą komentować: poproszę o parę słów uzasadnienia dlaczego akurat ten telefon :)