Wpis z mikrobloga

500 g ciecierzycy z puszki
1 woreczek ugotowanej kaszy jaglanej
4 jajka
60 g odzywki białkowej
20 g oleju kokosowego
4 łyżki kakao
100 g ricotty
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 łyżki miodu

PRZYGOTOWANIE:
Banalnie proste :).
Do miksera wrzuć wszystkie składniki.
Kolejność nie ma tu najmniejszego znaczenia. Zmiksuj to na najwyższych obrotach przez jakieś minutę może nawet dwie.
Uzyskaną masę przelej do formy do pieczenia (tortownica o średnicy 24 cm). Piecz w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez 45-55 minut.

#pieczzwykopem #gotujzwykopem #gotowanietomojapasja #gotowanie #gotujzmikroblogiem #ciasto #foodporn
Pobierz
źródło: comment_TDxukL5qSIarV3R1Y3uQNmVheqryKIw3.jpg
  • 1