Wpis z mikrobloga

Na mikroblogu tak wiele osób cieszy się z tego że #medusa ponosi konsekwencje swoich zachowań. Wiele osób jest wręcz z tego dumna, nawet administracja #wykop chwali się na fb (chociaż sama blokuje widoczność tagu), że:

Dzisiejsze działania Wykopowiczów doprowadziły do ukarania agresywnego YouTubera,

a ja tu się nagle dowiaduję, że to nie działania wykopowiczów i wykop.pl, a wszystko to zasługa Nienagrani.pl
Wykop przywłaszcza sobie dokonania Nienagranych? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #afera

#danielmagical
Pobierz antros - Na mikroblogu tak wiele osób cieszy się z tego że #medusa ponosi konsekwencj...
źródło: comment_2d4gILLyLPgVZpfkmC82wLQn5sLYdFLf.jpg
  • 12
@the_white_crystal: "więc?" niezbyt jasno sformułowałeś pytanie, ale wyjaśnię ci to co napisałem wyżej w bezpośredniej formie, jak sam zauważyłeś jakaś strona zrobiła to samo co wielu wykopowiczów wcześniej, podłączyli się (nieistotne czy marketingowo czy w związku z przekonaniami czy jedno i drugie) pod akcję, a nie byli jej inicjatorem i głównym wykonawcą, pisząc "to dzięki nam" przywłaszczają sobie czyjąś inicjatywę (dobrze, że chociaż raz na trzy dodali "m.in.")
@antros: szkoda strzepic ryja, bym coś napisał ale mi sie nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wykop jako spoelcznosc, myslisz ze jakby jeden mail poszedl i nie byl oo tym glosno to by partnerstwo stracil? Jest glosno bo magical a magical to wykop i duzo moglbym pisac blablablabla ale mi sie nie chce
@Nienagrani_PL: mówimy o tobie. Dlaczego publicznie przypisujesz sobie zasługi całej społeczności wykopu skupionej wokół Daniela? Co takiego zrobiłeś, że to ty osobiście przyczyniłeś się do upadku rafonixa i medusy, i możesz pisać, iż to jacyś nienagrani (swoją drogą co to za gowno?) ich zniszczyli?