Aktywne Wpisy
Elev +6
ale sie bije z myslami
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
Napalone_Okno +11
Jestem zadbany, higieniczny, nie jestem jakąś straszną odrażającą stuleją z piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Wyglądam całkiem nieźle i z twarzy i z ciała jeszcze lepiej. 22 lata, 189cm wzrostu, 85kg wagi, 12% tłuszczu, regularny basen i siłownia.
Ładnie wyglądam, ładnie pachnę.
Mam też sporo zainteresowań, można ze mną rozmawiać na każdy temat.
Lubię film i dobrą książkę, kulturę ameryki południowej, historię nowożytną i PRL, historię muzyki zwłaszcza lat 70 i 80, a w wolnych chwilach lubię sobie spacerować, jeździć na rowerze.
Do moich minusów należy fakt, że nie jestem doświadczony jeśli chodzi o sprawy związane z seksem, ale możecie potraktować to jako inwestycję bo po jakimś czasie na pewno się ogarnę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym jestem trochę nieśmiały i spięty na początku, ale z czasem się rozkręcam.
Zależy mi na FwB, ale nie chodzi mi o sam seks.
Ceniłbym sobie miłe spędzanie czasu we dwójkę, wyjście do kina, do knajpki, do teatru czy na spacer i tak dalej. Jeżeli którejś Mirabelce ze Szczecina lub zachodniopomorskiego pasuje taki układ to zapraszam do pisania prywatnej wiadomości albo na maila: mireczek.szczecin@o2.pl
#mirekszukazony
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@pamq: Wiesz, ze jestem czlowiekiem? I to czy ktos ma bordo czy zielone konto na wykopie niczego nie determinuje o wartosci czlowieka? Zreszta napisalem wyzej czemu pisze z zielonki.
@WscieklySzynszyl: zazdro ( ͡º ͜ʖ͡º)
@lewymaro: no widzisz, sam mnie wyzywasz od baitow mimo ze podobnie robisz