Aktywne Wpisy
meltdown +126
Jeśli masz kompa z prockiem i7 7. generacji, to zdaniem Microsoftu w 2025 powinieneś wywalić go na śmietnik, ponieważ nie obsłuży Windowsa 11, a Windows 10 przestanie być wspierany. Super ekologia, #!$%@? miliony komputerów.
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
she-wolf1993 +594
Czy oni muszą się z tym tak obnosić? Nie mogą po prostu zachować swoich preferencji dla siebie i zrobić sobie procesję w domu? A poza tym to kto to widział żeby chłop w sukience chodził i jeszcze wciągał dzieci w swoją chorą ideologię? Europa upada
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow
Odpisali:
The item is on the way to you.
And its common mail service which means no tracking along the way.
No worries.
Normally it takes around 40-80 days to arrive.
Please have a wait in patience.
We had extended the receiving time to have another 20 days for you.
Could you please cancel the dispute and wait for the item till 2017-03-17?
If you still not receive it, please contact us freely, we will solve it for you.
mam czekac? na stronie jest informacja na czas do 60 dni.. czy jak poczekam i towar nie dotrze to mogę ponownie otworzyć dispute??
#aliexpress
Ja zamówiłem kiedyś naklejki nie przyszły w 60 dni otworzyłem dispute napisałem że chce zwrot kasy i zwrócili... Ale po 5 dniach naklejki przyszły więc jako uczciwy obywatel napisałem do pana chińczyka że moje naklejki przyszły i że kupie naklejki u niego i że nie musi wysyłać i w ten sposób oddam mu te pieniądze. Pan chińczyk szczęśliwy ( ͡€