Aktywne Wpisy
MillerN +2
Może ktoś wyjaśnić dlaczego absolutnie nikogo w #wroclaw nie interesuje używana #opona w super stanie? nadal takie bogactwo w PL że nikt używek nie kupuje? wystawione na allegro i 0 odzewu. Co robię źle? gdzie wystawia się obecnie #opony?
Mam z 2020 jak nówka Zeetex HP2000 VFM 215/55 R16 97 Y XL x4 komplet, przejechane dosłownie 3tys km. Komplet 4 opon na lato jak znalazł. Ciche 69dB klasa A, hamowanie na
Mam z 2020 jak nówka Zeetex HP2000 VFM 215/55 R16 97 Y XL x4 komplet, przejechane dosłownie 3tys km. Komplet 4 opon na lato jak znalazł. Ciche 69dB klasa A, hamowanie na
Kopyto96 +216
Tatuaże u laski = zaburzenia psychiczne. Nie poznałem jeszcze żadnej normalnej kobiety z dziarami. Dla mnie idealny znak, żeby od takiej się trzymać z daleka. Ewentualnie jeszcze jakaś jedna, mała dziarka, zrobiona w młodym wieku. Ok. Ale jak widzisz babę, która zrobiła z siebie brudnopis, to masz pewność, że trzeba zachować dystans.
To samo tyczy się kolczyków. Jeśli przekłute jest coś innego niż ucho, no to też prawdopodobnie masz do czynienia z
To samo tyczy się kolczyków. Jeśli przekłute jest coś innego niż ucho, no to też prawdopodobnie masz do czynienia z
Zgodnie z sugestiami komentujących, skonsultowałem z Administracją propozycję zamieszczonego wcześniej tła dla #4konserwy - W odpowiedzi, Administracja Wykopu zasugerowała przeprowadzenie ankiety. Poniżej cytuję odpowiedź:
Zapraszam do głosowania i proszę o kulturalne komentarze - awanturnictwo będzie usuwane.
#wykop #polityka #neuropa #ankieta #oswiadczenie #pytanie #moderacja
Czy jesteś za zmiana tła dla tagu #4konserwy ?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@pk347: Lud przemówił. Michał Białek nie ma wyjścia.
@Internet_the_explorer: Triumf demokracji. Piękna chwila.
@Internet_the_explorer: *suweren
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Goofas:
@pk347 smutłem ;(
@Goofas: nie ma co z góry nastawiać się negatywnie :) - jeżeli postarają się odwzorować tag neuropa równie wiernie w relacji do stanu faktycznego, to całkiem możliwe, że taka grafika przejdzie.
@pk347: ponad rok na wypoku i jeszcze nie wiesz jak konserwy podchodzą do pewnych spraw ? xD
@pk347: pierwszy punkt zrobiony:
http://www.wykop.pl/wpis/22405905/w-sumie-taka-belka-dla-neuropa-jest-dobra-jeszcze-/
@Goofas: ano... i faktycznie za tym nie moglbym zaglosowac. Strasznie przasne graficznie :)
@ButtHurtAlert: a dziekuje, dziekuje, ale komplementy prosze na priv, zeby nie zasmiecac ankiety.