Aktywne Wpisy
pokyw12 +80
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Cześć mirki i mirabelki! W ramach prywaty mamy do was ogromną prośbę! Przygotowaliśmy krótką ankietę (16 pytań), której wypełnienie zajmuje nie więcej niż 5 minut. Jej wyniki pomogą nam w zdecydowaniu jakim działom potrzeba więcej opieki w 2017 roku, jakie można sobie nieco odpuścić oraz czy nie potrzeba czasem zupełnie nowych. Piszemy dla ludzi, nie dla siebie do poduszki. W podzięce za wasz poświęcony wśród wszystkich głosujących rozlosujemy jeden dysk przenośny - Samsung SSD T1 250 GB.
Link do ankiety:
https://www.surveymonkey.com/r/8QX7NH6
Serdecznie dziękujemy za wszystkie głosy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#purepc #pcmasterrace #komputery #laptopy #telefony #vr
@PurePC_pl: Wobec tego z chęcią i szczerze wypełniłem : )
Coś więcej? Jednoosobową działalność gospodarczą też to obejmuje?
@bi-tek: Należymy do European Hardware Association, które zrzesza 9 największych redakcji w europie. Po prostu decyzja grupowa, by potem porównać wyniki procentowe w każdym kraju i wyciągnąć wnioski nie tylko ze swojego podwórka, ale i od sąsiadów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW w końcu wyszedł Low Profile RX 460 od MSI, o którym wam hintowałem pół roku temu i nawet napisaliście artykuł podając mojego posta jako źródło, bardzo miły gest, nigdy nie byłem taki sławny. ;)
@Chcesz_Pomarancze: Przykro mi, wymieniliśmy już na dyskietkę. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@3edcvfr4: W rozdajo nie lubią, jak trzeba robić coś poza wykopem więc nie chcieliśmy się narażać...
A no i chyba wyskakiwało tylko wtedy, jeśli w pytaniu było pole "Inne" (nawet jeśli w nie nie kliknęłam)
@maciejg: Do tego celu jest pole "inne", acz czasami w złym miejscu się wyświetla.