Wpis z mikrobloga

Technologiczne Trendy 2017

Cześć mirki i mirabelki! W ramach prywaty mamy do was ogromną prośbę! Przygotowaliśmy krótką ankietę (16 pytań), której wypełnienie zajmuje nie więcej niż 5 minut. Jej wyniki pomogą nam w zdecydowaniu jakim działom potrzeba więcej opieki w 2017 roku, jakie można sobie nieco odpuścić oraz czy nie potrzeba czasem zupełnie nowych. Piszemy dla ludzi, nie dla siebie do poduszki. W podzięce za wasz poświęcony wśród wszystkich głosujących rozlosujemy jeden dysk przenośny - Samsung SSD T1 250 GB.

Link do ankiety:
https://www.surveymonkey.com/r/8QX7NH6

Serdecznie dziękujemy za wszystkie głosy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#purepc #pcmasterrace #komputery #laptopy #telefony #vr
PurePC_pl - Technologiczne Trendy 2017

Cześć mirki i mirabelki! W ramach prywaty m...

źródło: comment_IJEYPnFy8wA8QeoQrwFwNrOaUquRiiLZ.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
Piszemy dla ludzi, nie dla siebie do poduszki.

@PurePC_pl: Wobec tego z chęcią i szczerze wypełniłem : )

W maju 2018 europejska regulacja GDPR będzie oznaczać duże grzywny dla każdego biznesu, który nie szyfruje posiadanych danych osobowych. Czy jesteś gotowy na nowe rozporządzenie?

Coś więcej? Jednoosobową działalność gospodarczą też to obejmuje?
  • Odpowiedz
@avangarda: Dziękujemy!

@bi-tek: Należymy do European Hardware Association, które zrzesza 9 największych redakcji w europie. Po prostu decyzja grupowa, by potem porównać wyniki procentowe w każdym kraju i wyciągnąć wnioski nie tylko ze swojego podwórka, ale i od sąsiadów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PurePC_pl: Dlaczego w waszym serwisie pojawia się tak mało artykułów? Przerzuciłem się niedawno z nudnego i tendencyjnego onetlaba, w ciągu dwóch dni nadrobiłem większość w miarę aktualnego materiału i koniec, nie ma co czytać.
  • Odpowiedz
@PurePC_pl: żeby nie być hipokrytą: powinniście tagować #rozdajo, wyjątkowo wypełniłem ankietę, ale zasady to zasady

BTW w końcu wyszedł Low Profile RX 460 od MSI, o którym wam hintowałem pół roku temu i nawet napisaliście artykuł podając mojego posta jako źródło, bardzo miły gest, nigdy nie byłem taki sławny. ;)
  • Odpowiedz
@vesterr: Dlatego nie trzeba na wszystkie pytania odpowiadać, ale fakt - ankieta nie jest idealna. Nie będziemy kłamać. Jednak jeśli chcemy zachować formę spójną dla 9 różnych języków to trzeba pójść na pewne kompromisy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@maciejg: Do tego celu jest pole "inne", acz czasami w złym miejscu się wyświetla.
  • Odpowiedz