Aktywne Wpisy
darknightttt +752
Ale miałam porytą sytuację xD W trakcie spaceru chciałam wypić kawę. Obok była zwykła, mała kawiarnia. Zamówiłam, duża kawa 18zł, kelnerka elegancko przynosiła chwilę później. Piłam ją może z 5 minut no i skinęłam głową w stronę kelnerki, że chce zapłacić już. Wyjmuje 50zł, wkładam do pudełeczka który przyniosła i ona sobie z tym poszła i nie wróciła xDD
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
mirko_anonim +47
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kurcze, czy ja jestem jakaś dziwna ? Od czasu do czasu spotykam się z koleżankami z pracy na różne spacery po mieście, mamy ładne bulwary, polany. Za każdym razem na takim spacerze jest : "oo idziemy do tej restauracji ?, idziemy do tego klubu ?". Odrazu zaznaczam że nigdy nie jest ustalony taki temat przed spotkaniem. Problemem jest u mnie, że ja jem obiady w domu i gotuje w
Kurcze, czy ja jestem jakaś dziwna ? Od czasu do czasu spotykam się z koleżankami z pracy na różne spacery po mieście, mamy ładne bulwary, polany. Za każdym razem na takim spacerze jest : "oo idziemy do tej restauracji ?, idziemy do tego klubu ?". Odrazu zaznaczam że nigdy nie jest ustalony taki temat przed spotkaniem. Problemem jest u mnie, że ja jem obiady w domu i gotuje w
Jako, że jeże dotrzymują słowa to wszyscy którzy zapulsowali ten wpis dostaną awatar zrobiony przeze mnie dopasowany do nicku. Związku z tym, że jest to 2,4k plusów to potrzebuję więcej czasu, zajmie mi to około 2 tygodni.
50 pierwszych osób otrzyma awatar bardziej personalny (jakaś część już dostała, ale za 2 tygodnie jeszcze raz ich zawołam i wstawię awatary może z jakimiś poprawkami):
Reszta plusujących też otrzyma jednak będę do nich podchodził trochę mniej osobiście(spowodowane jest to ilością). Osoby, które ładnie prosiły na pw i w komentarzach a nie załapały się do pierwszej 50 też otrzymają awatary te bardziej personalne.
Wołam wszystkich plusujących tamten wpis, więc sorka za spam ale chcę żeby każdy wiedział, że nie rzucam słów na wiatr.
Tak więc czekać spokojnie na awatar.
#gownowpis #oswiadczenie
Jak zrobisz 2000 różnych awatarów, nawet takich banalnych to jesteś chorym #!$%@? xD
dałem plusa i zapomniałem o nim, ale to nie była zrzutka
o takie Mirko nic nie robiłem
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)