Aktywne Wpisy
zloty_wkret +207
Mam taką teorię, potwierdzona moimi licznymi obserwacjami, która mówi, że im baba ma większe okulary, a zwłaszcza z takimi fikuśnymi ramkami, to jest głupsza, bardziej zakompleksiona i tzw. głupio-mądra.
#okulary #wzrok #okulista #modadamska #logikarozowychpaskow #aankieta
#okulary #wzrok #okulista #modadamska #logikarozowychpaskow #aankieta
Zgadzasz się?
- Tak, zachodzi taka zależność 68.3% (1384)
- Nie wiem, nie zauważyłem 9.8% (198)
- Taka zależność nie zachodzi 6.6% (134)
- Sprawdzam wyniki 15.3% (309)
kimikini +17
jak u was wygląda daily? u nas to takie spowiadanie sie bardziej i przepraszanie jak sie czegos nie udalo w 100% zrobic. tez tak macie?
dostalismy taki szablon wypowiedzi na daily
#programista15k #programowanie #pracait
generalnie depresyjnie bardzo i co by kto nie zrobil ,ile by nie pracowal, jak bardzo sie nie staral to jest takie przepraszam ze zyje na daily :(
dostalismy taki szablon wypowiedzi na daily
#programista15k #programowanie #pracait
generalnie depresyjnie bardzo i co by kto nie zrobil ,ile by nie pracowal, jak bardzo sie nie staral to jest takie przepraszam ze zyje na daily :(
Zazwyczaj nie wypowiadam się na temat poziomu mikrobloga, afer, działania administracji Wykopu ani komentarzy pod znaleziskami. Ale czasami granice dobrego smaku przekraczane są za bardzo. Stało się to już nie raz, a tym razem nie wytrzymałem i muszę wyrazić swój sprzeciw wobec takiego działania administracji.
Dużo się narzeka na "obniżający się poziom". W jaki sposób poziom tego miejsca ma się nie obniżać, jeśli promowane są takie treści? Słyszał ktoś jeszcze o Netykiecie? Odechciewa się tutaj wchodzić, jak się widzi takie rzeczy. To, że takie treści znajdują poklask pewnej części użytkowników mikrobloga, to nie znaczy, że mają być promowane. Wstyd.
Ku potomności załączam zrzut ekranu poniżej.
#mirko #wykop #gruparatowaniapoziomu
@Lisaros: @FERDOL: W przypadku wpisów z mirko na głównej, to moderacja może tym sterować.
@Finesta: Czytałem
@FERDOL: @darek-jg: wpisy nie lądują na głównej z automatu.
@Lisaros: Może tak robić, czasami widnieją tam wpisy z bardzo małą ilością plusów gdzie za to treść jest bardzo dobra.
spadek poziomu dotknął nawet tag #gruparatowaniapoziomu, można w nim znaleźć ordynarną propagandę i manipulacje.