Aktywne Wpisy
Trabancik +14
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
josb515 +267
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
@schreder: W momencie kiedy pojawila sie ta opcja napisalem najpierw do Goldwaya, odeslal mnie do aliexpreas gdyz ta gwarancja realizowana jest przez aliexpreas. Po kontakcie z aliexpreas po szczegóły kazali mi sie zwrocic do goldwaya, takze... Jeden odsylal mnie do drugiego. Gwarancje realizuje firma na T.. nie pamietam niestety dokladnej nazwy. Ogólnie nie spodziewał bym sie nic nadzwyczajnego po tej gwarancji. Jesli chcesz miec