Ogólnie to do mojej szkoły chodzi teraz taka super ładna dziewczyna. Za gimby się wszyscy podniecali jaka to ona zajebista nie jest, i mieszka ogólnie kilka wsi od mojej. Dosyć dużo wspólnych znajomych. Chciałem jakoś fajnie z nią nawiązać kontakt, bo dziewczę nie dość że okropnie atrakcyjne to podobno bardzo fajne i miłe. Jak już wspomniałem - mamy dużo wspólnych znajomych, więc wysłałem jej zaproszenie do znajomych na facebooku żeby na drugi dzień mieć fajne zaczęcie do rozmowy (inne profile here, wiec wczesniej nie gadalismy) No i ogólnie czekam już trzeci dzień, i tego zaproszenia nie przyjęła xD W sumie to jej się nie dziwie bo sam nie przyjmuje osób których nie znam, no ale jak tyle wspólnych znajomych to pomyślalem ze przyjmie bez problemu ( ͡°͜ʖ͡°)
Teraz czuje się totalnie głupio przez to, i mega nachalnie, bo zaproszenia nie przyjęła i kompletnie nie wiem jak zagadać, bo jakbym tego nie zrobił to wyszedłbym teraz trochę głupio (╯︵╰,)
#korsir #odyn @Korsir serduszkujesz komentarz, w którym ktoś wychwycił jak SAM NAGRAŁEŚ I WRZUCIŁEŚ W INTERNET twoją dziewczynę, a potem zgłaszasz posty jak ktoś to wrzuci tutaj? Na youtube już i tak widziało ją jakieś 30 tysięcy osób. Życzę ci żeby ci zabrali monetyzację
Teraz czuje się totalnie głupio przez to, i mega nachalnie, bo zaproszenia nie przyjęła i kompletnie nie wiem jak zagadać, bo jakbym tego nie zrobił to wyszedłbym teraz trochę głupio (╯︵╰,)
#gownowpis
ale Brad Pitt jest teraz wolny.......