Aktywne Wpisy
bluzgajacy +747
#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie #!$%@?. Wpuści cię dopiero jakiś facet
HuopWsiowy +71
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Pozdrawiam, #!$%@? PKM Sosnowiec, bo pomyślałem sobie, że może zdziałam coś sprawdzając na zajezdni monitoring. Ale nie, dyspozytor kieruje się zajebistą logiką i autobusy z kamerami (Solarisy) wysyła rano, a starsze Jelcze czy inne Many bez monitoringu porą wieczorową i nocną gdy może dochodzić do rabunków (#!$%@? mnie około 21:30).
#zalesie #boldupy #gop #katowice
@Go_Ask_Alice: logiką typu
w nocy buszują sebiksy i niszczą, a starego autobusu nie szkoda jak solarisa
@Go_Ask_Alice: E, tam przecież to jakieś grosze są, nie wiem czym się przejmujesz.
@ReFree: Nie mogłem.
Komentarz usunięty przez autora