#anonimowemirkowyznania Mirkowie, potrzebuję rady, bo nie chcę tego spieprzyć. Dawno nie umawiałam się na randki, a teraz powróciłam na rynek ;] Poznałam fantastycznego faceta. Pisaliśmy miesiąc po czym się spotkaliśmy.
Piszę do Was, bo nurtuje mnie jedna kwestia. Anon powiedział coś o tym, że lubi trochę zawalczyć o kobietę. Nie wiem jak się zachować, by mu to zapewnić^^ Ja stawiam na szczerość i jasne sytuacje, nie bawią mnie gierki i udawanie niedostępnej kiedy tak naprawdę w głowie zrywam z niego ciuchy. Nie chcę tego zepsuć, bo ten facet jest potencjałem na partnera. Mirkowie, co zrobić, aby pragnął mnie jeszcze bardziej i długoterminowo ( ͡º͜ʖ͡º) Żeby była jasność, Anon jest oczarowany, ale wyłapawszy taką informację która bardzo odbiega od mojej natury nie mogę jej zignorować.
@AnonimoweMirkoWyznania: poudawaj trochę niedostępną, nie za bardzo, żeby nie robić czegoś wbrew sobie, ale "powstrzymuj się". ( ͡°͜ʖ͡°) jeśli chcesz Mu "zapewnić" tej rozrywki. Tylko nie przesadzaj, żeby Go nie zniechęcić. Daj znać o dalszym przebiegu znajomości :)
Mirkowie, potrzebuję rady, bo nie chcę tego spieprzyć. Dawno nie umawiałam się na randki, a teraz powróciłam na rynek ;] Poznałam fantastycznego faceta. Pisaliśmy miesiąc po czym się spotkaliśmy.
Piszę do Was, bo nurtuje mnie jedna kwestia. Anon powiedział coś o tym, że lubi trochę zawalczyć o kobietę. Nie wiem jak się zachować, by mu to zapewnić^^ Ja stawiam na szczerość i jasne sytuacje, nie bawią mnie gierki i udawanie niedostępnej kiedy tak naprawdę w głowie zrywam z niego ciuchy. Nie chcę tego zepsuć, bo ten facet jest potencjałem na partnera. Mirkowie, co zrobić, aby pragnął mnie jeszcze bardziej i długoterminowo ( ͡º ͜ʖ͡º) Żeby była jasność, Anon jest oczarowany, ale wyłapawszy taką informację która bardzo odbiega od mojej natury nie mogę jej zignorować.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #randkujzwykopem #pytnie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
Je^^^ł Cię tak, jak Platforma nie je^^^ła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora