Aktywne Wpisy
Koksixk +102
Siema w tym 17 zadaniu z arkuszu z matematyki która odpowiedź jest poprawna B? Nie jestem pewien zapisu.
#matury2024
#matury2024
Jezus_Choroszcz +22
Ktoś tu pisał ze to kredyt na caryce.
Caryca skonczyla z praniem sianka z knura i wychodzi na to ze to kredyt na centaura, obstawiam ze zezolina wykradnie dudki i pogna siną w dal do swojego pigmentododatniego i to juz we wtorek 😂
Dane dostepne dla kazdego w goglu wpiszcie 'sorfaj krs'
Jak chcieli prac siano to wystarczylo otworzyc spolke z.o.o i brac dochody na ta spolke a hajs wyprowadzac z firmy
Caryca skonczyla z praniem sianka z knura i wychodzi na to ze to kredyt na centaura, obstawiam ze zezolina wykradnie dudki i pogna siną w dal do swojego pigmentododatniego i to juz we wtorek 😂
Dane dostepne dla kazdego w goglu wpiszcie 'sorfaj krs'
Jak chcieli prac siano to wystarczylo otworzyc spolke z.o.o i brac dochody na ta spolke a hajs wyprowadzac z firmy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Góra od lewej: Wiczołek, Hungarian Hot Wax, Black Hungarian, Aji Camba, Jalapeno Mexico.
Dół: Tabasco, Santaka, Thai Chilli, Jalapeno MuchoNacho
Zawołam też #chilizgobim bo od niego brałem nasiona - polecam tego Mirka w stu procentach!
@gobi12 co sądzisz o Wiczołku i Hungarian Hot Wax? - u mnie te krzaki są pomieszane... Podzieliłem je po owocach, ale może pomyliłem? :) HotWax jest mniejsza i bledsza od Wiczołka, czy na odwrót? :)
A i Black Hungariany zerwałeś niedojrzałe. One jak dojrzeją to mają kolor burgundowy na całości ;)
Gratuluję ładnych zbiorów.
@gobi12: Może przepis podrzucisz? :)
No zobaczymy, co z tego wyjdzie. Najwyżej w przyszłym roku posadzę je miesiąc wcześniej (poczatek maja o ile będą sadzonki? akurat na majówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Na sadzonki nie ma co czekać - trzeba wysiewać samemu :)
@chuckd: Przepisu niestety już nie pamiętam. Wiem, że occie jabłkowym. Popatrz na yt "pickled thai chili". Tylko szukaj w całości.
Statystycznie mi kiełkuje jakieś 90% nasion, więc nie ma się co martwić. Wysadzasz z tego tyle, ile potrzebujesz (plus minus 2-3 szt), a na koniec wybierasz najmocniejsze krzaczki.