Aktywne Wpisy
dziobnij2 +92
Dzisiaj urodziny ma prawdziwy truecel @kamil150794 Kończy 30 lat, dlatego chciałbym go uroczyście powitać na tagu #przegrywpo30tce Chłopak od zawsze na rencie, nie uczy się, nigdy nie pracował (100% #neet) od dzieciństwa wyśmiewany i wykluczony z powodu zdeformowanej twarzy. Samotny, własna rodzina nie zaprosiła go na wesele, koledzy ze wsi zaprosili wszystkich na wesele, tylko nie jego, lekarka wpisała mu w dokumentację ciężkie upośledzenie umysłowe, tylko
njdnsjdnjs +14
jezu chryzte jak mi ciśnienie podskoczyło
leże se jest git i nagle po ekranie zaczyna chodzić mi PAJĄK
ten z chudymi nogami co prawda ale spanikowałam i zabiłam go butem na łóżku
trochę mi go szkoda było bo ewidentnie się wystraszył tak samo jak ja
teraz mi głupio że go zabiłam ale myślałam że dostanę zawału
leże se jest git i nagle po ekranie zaczyna chodzić mi PAJĄK
ten z chudymi nogami co prawda ale spanikowałam i zabiłam go butem na łóżku
trochę mi go szkoda było bo ewidentnie się wystraszył tak samo jak ja
teraz mi głupio że go zabiłam ale myślałam że dostanę zawału
Tłumaczenie się, że hehe można wynająć fachowca to żadna wymówka. To jest życiowe kalectwo i sygnał, że tatuś wychował małą księżniczkę.
Od razu tłumaczę, nie wymagam, żeby kobieta robiła remont łazienki, ale umiejętnośc wykonywania podstawowych napraw to minimum - wymiana gniazdka, uszczelki czy przetkanie zlewu.
#oswiadczenie #przemyslenia #rozowepaski
Uważam, że na co dzień umiejętność ugotowania sobie obiadu jest dużo ważniejsza niż drobne umiejętności techniczne. Zrobić dobre jedzenie nie jest łatwo i nie trwa to chwilę, a gwóźdź wbije
Też uważam taką nieumiejętność za kalectwo. Podobnie jak nieumiejętność zrobienia sobie budyniu #pdk (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Sarza01: Więc skoro różowe tego nie potrafią zrobić to tym gorzej o nich świadczy
@Porana123: dobra, skoro tak uważasz, zrób sobie eksperyment, kup 14 takich samych pizz mrożonych i jedz codziennie taką samą pizze.. mogę się założyć że 4 lub 5 nie będziesz chciał tknąć.. organizm sam się domaga różnorodności, większość osób które znam nie są w stanie jeść tego samego więcej jak 2 dni z rzędu.. piszę tu oczywiście o głównym daniu dnia, a nie śniadaniu które je się często podobne.
Po drugie nie wiem jak możesz pisać: "Jemy bo potrzebujemy tego do życia a nie żeby się podniecać smakiem" co zrównuje Cie ze zwierzętami(bez obrazy). Człowiek tysiące lat doskonali umiejętność przyrządzania pokarmu, a Ty piszesz: mogę zjeść cokolwiek - to żryj gruz, drewno albo surowe mięso.. jakieś tam składniki przecież dostarczysz, po co Ci
Tłumaczenie się, że hehe można se pograć w szachy to żadna wymówka. To jest życiowe kalectwo i sygnał, że rodzice wychowali małego patusa.
Od razu tłumaczę, nie wymagam, żeby taki ktoś robił mody, ale umiejętność wykonywania podstawowych aktualizacji to minimum - update do najnowszej wersji, dlc czy chociaż uruchomienie steama.
#heheszki