@edward_szatera: Khem, i dopuściłeś się MANIPULACJI. Zapodaj link do filmiku, dokładnie na nim słychać że "pieprzeni obcokrajowcy" mówi inny głos niż odpowiadający napastnik i gość z balkonu. Gimbolewica jak zwykle nagina do rzeczywistość by swojej choroby psychicznej nie ujawnić.
@edward_szatera: Idąc tym torem myślenia rozumiem, że takiego zdania nie mógł wypowiedzieć imigrant lub potomek imigrantów przez co sugerujesz, że polityka asymilacji nie jest skuteczna ergo Niemcem może być tylko biały. I kto tu jest faszolem? ( ͡°ʖ̯͡°)
Sprawcy pierwszego zamachu to Afgańczyk, Pakistańczyk oraz poddany islamizacji biały człowiek o europejskich korzeniach, Ci dwaj pierwsi są imigrantami, dziś w dniu 22.07.2016 poszli do McDonaldu i zaczęli strzelać do ludzi, na skutek tego śmierć poniosło 15 osób a zamachowcy uciekli w stronę metra. Kilka godzin później w centrum miasta na Karlsplatz znów oddano strzały, ilość ofiar jest dopiero szacowana a tożsamość napastników poznawana, kolejny trzeci zamach odbył się
@000loki: niby wg świadków na sky tv - oficjalnie nie jest jeszcze nic potwierdzone przez nikogo - widzę jednak że lewactwo już jak na szpilkach siedzi by ich islamscy pupile przynajmniej w tym przypadku byli czyści jak łza ;)
@ArpeggiaVibration: ta, w ogole nie wiem skad to sranie sie z ich strony. Poczekajmy jak oficjalnie podadza nazwiska i bedzie wszystko wiadomo. W ogole mam wrazenie, ze nie liczy sie, ze zgineli ludzie, a wazne jest kto ich zabil w tej chwili. Paranoja.
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)... #przegryw
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/14,114871,20439761,strzelanina-w-centrum-handlowym-w-monachium-media-sa-zabici.html#MT
Asymilacja to zło bo zabija wielokulturowość. Islamczycy to naród specyficzny, nie integrują się tak dobrze jak, Niemcy.
Kto? ( ͡º ͜ʖ͡º)