Aktywne Wpisy
Sanah wydała nowy album i byłem zmuszony tego słuchać podczas powrotu z urlopu. Wszystko oczywiście w tonie feminizmu i tego że ci źli faceci nie są wcale potrzebni kobiecie. Ale z jedną piosenką to już przesadziła xD
Kobieta śrubką jest
Która światem dziś obraca
Niech ktoś jej wytłumaczy że śrubką kręci śrubokręt xD
#logikarozowychpaskow
Kobieta śrubką jest
Która światem dziś obraca
Niech ktoś jej wytłumaczy że śrubką kręci śrubokręt xD
#logikarozowychpaskow
Maurelius +176
Mireczki, pomóżcie. Jeżeli mam trzy domeny, ale kupione sa one tylko po to, żeby wypromować jedna z nich. To jak to zrobić? Wypozycjonowac jedna, z pozostałych zrobić przekierowanie? Zrobić trzy, podobne treścią?
albo robisz 3 różne strony na temat produktu i promujesz je równo i zajmujesz 3 topowe miejsca ;)
@penguin: ogólnie to bym myślnika w domenie nie dawał, zwłaszcza jak ma iść na zewnętrzne reklamy. Teoretycznie nie powinno być różnicy choć zawsze lepiej (oczywiście jak się da) mieć nazwę w domenie.
@laza: No to też opcja. Taki był bazowy plan ale zastanawiam się czy dałoby się jakoś podkręcić wartość.
masz 3 domeny z historią to stawiasz 3 strony z różnymi danymi (numery voip kosztują 10-20zł rocznie za sztukę albo i taniej). Ja na niektóre frazy mam Klientów mających 5 miejsc z pierwszej strony (też 3 domeny) i bardzo polecam