Aktywne Wpisy
Mirki co to za powalona akcja xD byłem ostatnio w knajpie coś zjeść. Idąc do lokalu z tego lokalu wychodziła dziewczyna która była bardzo w moim typie. Zamówiłem jedzenie, zanim dostałem to wróciła. Usiadła i czekała na swoje. Dostałem swoje jedzenie i za chwilę wywołali jej zamówienie bo brała na wynos. Plot twist numer jeden zamówiła to samo co ja, menu obszerne bo to chinol. Spojrzała w moją stronę jak odbierała swoje.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
oraz zainteresowanych @fryne_:
Post dotyczy młodej sarenki. [Całą sprawę opisałem tutaj ](http://www.wykop.pl/wpis/18491633/mirki-co-sie-#!$%@?-moj-rozowypasek-mieszka-na-w/65330393/#comment-65330393)
Aktualizacja. Pojechałem do mojego #rozowepaski i nakarmiliśmy przeżuwacza mlekiem dla dzieci i nawet przestał tak strasznie piszczeć. Zadzwoniliśmy także do Nadleśnictwa, gdzie powiedzieli mi, że albo mam wyrzucić, albo wychować, albo znaleźć dom zastępczy i tutaj ponowna prośba do was Mireczki. Jeżeli znacie miejsce w okolicach #torun , które zajmuje się opieką nad dzikimi zwierzętami dajcie namiary pliz. Nie chcemy jej wypuszczać, ponieważ najprawdopodobniej matka już odeszła z tej okolicy. Pomocy!
#las #pytanie #dziennazmiana trochę prośba o #wykopefekt
@Heibonna: Szkoda, że tylko pogrozili. Powinni Wam wlepić grubą karę. Głupota nie boli, to chociaż niech szczuplejszy portfel zaboli. Szkoda strzępić.
http://dzikaklinika.com/lista-osrodkow-rehabilitacji-dzikich-zwierzat/ masz, szukaj i dzwoń.
Obdzwoniliście wszystko w okolicy z tego linku? Tutaj też dzwoniliście?
Ośrodek Rehabilitacji Zwierząt Dzikich (ośrodek statusie GDOŚ) – ptaki i ssaki
Renata Nowicka/Maciej Krzywdziński
Gabinet Weterynaryjny Animal Patrol
@Heibonna: Byłem pewien że kropka w kropkę tak będzie, ale nie chciałem na mizantropa wychodzić. A tak głupio zaproponuję - Barbarka? Albo toruński ogród zoobotaniczny?
@antipathia: Z pozdrowieniami z Nadleśnictwa... Kiedy zapytałem się o ośrodek facet odpowiedział "No nie wiem, my się tym nie zajmujemy - spróbuj w zoo" +-
@jast: o Barbarce rzeczywiście nie pomyśleliśmy... historia co wydarzyło się dalej będzie w następnym poście
Komentarz usunięty przez autora