Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Komentarz usunięty przez moderatora
To dopiero zawalidrogi!
@rvek: jadąc osobówką dla mnie jesteś zawalidrogą. Powinniście wszyscy jeździć tylko nocą.
Zawsze byłem zdania, że w przypadku braku ścieżki rowerowej, rowerzyści powinni jeździć chodnikiem. Skutki kolizji rowerzysty z pieszym są o wiele mniej groźne, niż samochodu z rowerzystą.
@rvek: Pójdziesz siedzieć przez to że nie umiesz bezpiecznie wyprzedzać.
Jak sobie nie radzisz za kółkiem to nie kieruj.
Twoje zdanie mówi, że OP jest zawalidrogą, gdy jedzie osobówką.
#mtbmasterrace
@NiespelnionyMeloman: nie jechać, prosta logika ;)
@lewilny_lewak: dokładnie, rowerzyście jest bliżej do pieszego niż do samochodu, pamiętam czasy, gdy mozna było legalnie jeździć rowerem po chodniku, co to komu przeszkadzało?
@rvek: To omiń na 5 i zwolnij. A jak nie to nie jeździj po drogach publicznych bo stwarzasz zagrożenie czego sam jesteś świadom i czym się chwalisz.