Aktywne Wpisy
Kamenes +22
Wiecie czemu cieszę się, że żyję? Bo jestem po prostu ciekawy świata. Ciekawi mnie, co się stanie na świecie przez najbliższe 50 lat, jak świat, Europa, Polska będą wyglądały w 2070 roku, kto wygra najbliższą Ligę Mistrzów, Mundial, kto wygra najbliższą Eurowizję, kto wygra wybory prezydenckie. Jestem ciekaw, jakie wynalazki ludzkość jeszcze wymyśli, czy uda się odkryć istnienie obcych cywilizacji. Intryguje mnie przyszłość.
#przegryw #przemyslenia
#przegryw #przemyslenia
Pimposki +15
zazdrościcie mojego dobrobytu cooo??? hehe wscieknienci???
#przegryw
#przegryw
Przygoda dla kobiety - gownoburza w aptece, bo pani nie miala wydac reszty xD
Serio to jest tak prawdziwe xD Przygody Xandry rozumiecie? Mialem taka przygode, pani nie miala wydac reszty i potraktowalam ja jak gowno, bo jestem wielka pania z banknotem 100zl na ktory tyram 2 dni.
Skad sie biora tacy podludzie? Jak mozna chwalic sie ze jest sie burakiem?
#podludzie #heheszki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #chcerozmawiaczmenageremfejs xD
Zniszczyło mnie drugie zdanie xD
U mnie np jest piekarnia do ktorej rano juz wszyscy wiedza ze chodzi sie z drobnymi. W domu
Wszystko prawda.
Przypomina mi się jedna pasta
1. Bądź głodny.
2.
Tylko tyle i aż tyle.
Wiesz co po prostu nie chce mi się na ten temat dyskutować, ja jestem przekonany że dziewczyna poszła po prostu na zaplecze po drobne ze schowka/sejfu/czegokolwiek co mają przygotowane na trzymanie pieniędzy na podmianę, trzeba być nawinym żeby myśleć, że cały hajs w sklepie jest w kasie.
@Perlo: ...zaliczenie nastolatki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/wpis/18307375/gdybyscie-chcieli-wyrwac-15-latke-na-seks-to-gdzie/
Też bym zrobił awanturę, bo szanuję siebie i swój czas.
Z tej sytuacji można było wybrnąć pytając się klientów o rozmienienie pieniędzy, czy zwykłą prośbę o rozmienienie i wpuszczenie bez kolejki.
Niestety, brakło tych elementów i #!$%@? jak najbardziej uzasadniony.
@Perlo: no tak, tyle tu mamy wartościowych wpisów niebieskich o ich "przygodach" xd Sądząc po mirko to przygodą dla was jest konwersacja z kobietą na tinderze, wrzucenie na mirko wpisu o treści mizoginistycznej, i najważniejsze-zrobienie gównoburzy z wpisu jakiejś rózowej, oczywiście kładąc nacisk na płeć