Wpis z mikrobloga

Przygoda dla faceta - zdobycie Mount Everest, survivalowa wyprawa, wyscigi motocyklowe...
Przygoda dla kobiety - gownoburza w aptece, bo pani nie miala wydac reszty xD

Serio to jest tak prawdziwe xD Przygody Xandry rozumiecie? Mialem taka przygode, pani nie miala wydac reszty i potraktowalam ja jak gowno, bo jestem wielka pania z banknotem 100zl na ktory tyram 2 dni.
Skad sie biora tacy podludzie? Jak mozna chwalic sie ze jest sie burakiem?

#podludzie #heheszki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #chcerozmawiaczmenageremfejs xD
P.....o - Przygoda dla faceta - zdobycie Mount Everest, survivalowa wyprawa, wyscigi ...

źródło: comment_5tLcbkKtM7YFmnI1ZcPpVols00ZwWLwT.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Invar: No wiesz, panie powinny miec jak wydac, ale zdarza sie ze nie maja, przeciez to nie z ich zlosliwosci, po prostu kazdy placi grubymi i nie maja i co wtedy? No im tez jest pewnie z tym zle, bo musza komus odmowic sprzedazy i nie zarobia, ale przeciez nie wyczaruja kasy.

U mnie np jest piekarnia do ktorej rano juz wszyscy wiedza ze chodzi sie z drobnymi. W domu
  • Odpowiedz
@Perlo: XD i #!$%@? już stulejki pękają, czytania ze zrozumieniem jak rozumiem w podbazie nie miałeś. Ona, uwaga uwaga, nie ma problemu o to czy kasjerka miała hajs czy nie, tylko o to że nie chciało jej się po niego ruszyć tyłek.
  • Odpowiedz
@Krol_Pontaru: co nie zmienia faktu, że zachowała się jak burak i opieprzyła aptekarkę jakby była jakimś zgrzybiałym paniskiem. Plus jak @Perlo pisze- prawdopodobnie z własnych pieniędzy wydała, a nie ma takiego obowiązku.

Przypomina mi się jedna pasta

1. Bądź głodny.
2.
  • Odpowiedz
@Perlo:

prawdopodobnie

Tylko tyle i aż tyle.

Wiesz co po prostu nie chce mi się na ten temat dyskutować, ja jestem przekonany że dziewczyna poszła po prostu na zaplecze po drobne ze schowka/sejfu/czegokolwiek co mają przygotowane na trzymanie pieniędzy na podmianę, trzeba być nawinym żeby myśleć, że cały hajs w sklepie jest w kasie.
  • Odpowiedz
@Perlo: rozwalają mnie tacy ludzie którzy wykazują tak niską empatie przy takich sprawach, inteligentny człowiek by zrozumiał że nie ma drobnych w kasie kasjerka, a burak będzie robił awantury
  • Odpowiedz
@Perlo: Miała rację.To sklep/apteka jest dla ludzi, a nie odwrotnie.
Też bym zrobił awanturę, bo szanuję siebie i swój czas.
Z tej sytuacji można było wybrnąć pytając się klientów o rozmienienie pieniędzy, czy zwykłą prośbę o rozmienienie i wpuszczenie bez kolejki.
Niestety, brakło tych elementów i #!$%@? jak najbardziej uzasadniony.
  • Odpowiedz
Przygoda dla faceta - zdobycie Mount Everest, survivalowa wyprawa, wyscigi motocyklowe...

Przygoda dla kobiety - gownoburza w aptece, bo pani nie miala wydac reszty xD

@Perlo: no tak, tyle tu mamy wartościowych wpisów niebieskich o ich "przygodach" xd Sądząc po mirko to przygodą dla was jest konwersacja z kobietą na tinderze, wrzucenie na mirko wpisu o treści mizoginistycznej, i najważniejsze-zrobienie gównoburzy z wpisu jakiejś rózowej, oczywiście kładąc nacisk na płeć
  • Odpowiedz