Wpis z mikrobloga

Koledzy co tu się dzieje to ja nawet nie. Jako że ostatnio zachorowałem na grypę to poszedłem z mamą do lekarza bo tata był akurat w delegacji (ta napewno. Przejrzałem jego fb i powiem wam że pszypau bo tata poznał Basie.) Ale o tym za chwilę. I tak sobie jestem na tej przychodni i podbija do mnie jakiś studenciak i mówi że moja siostra ma ładne nogi. Myślę sobie odefak jaka siostra, patrze na mame a ona cala w skowronkach. Dobra kij z tym pomyślałem, usiadlem i zacząłem grać w jakieś gowno gierki na fonie. I ten studenciak skapnąl się z mame pod kiblem (mysleli ze nie widze) i tam jakieś k---a numerki sobie podawali. Ja j---e. a tata co? W delegacji z Basia taką blondynką co to ją spotkał w firmie. Czytam ich rozmowy i to jest taki #rakcontent ze głowa mała. I na to wychodzi że tate kreci z Basią a mame z tym studentem. I nic o sobie nie wiedzą. Ciekawe co ze mną i z tym romantycznym wieczorem w knajpie? Jakieś róże, wino - k---a nie wiem jestem w 6 klasie XD #truestory #coolstory #heheszki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
W ogóle jak między nimi jest 15 lat to powodzenia, pewnie dostane brata nowego lol. ! #pasta
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach