Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +185
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
witold54 +58
Pomimo pozytywnego przyjęcia przez większość ludzi nie obyło się bez incydentów wywołanych przez osoby wychodzące z marszu narodowców. Oprócz komentarzy w stylu „wystawa pedałów”, „pieprzeni wyznawcy Tuska i Millera” jeden z aktywistów PiS wtargnął na teren pikiety i zaczął kopać zgromadzone tam światła i styropianowe „pomniki”, drugi uniemożliwiał nagranie wywiadu z organizatorami przez reportera wrealu24.pl.
Pomimo, że pikieta była zarejestrowana także przez TVP, to z przyczyn oczywistych nie poinformowano o niej na antenie.
http://www.wykop.pl/link/3160349/niezauwazona-pikieta-wolnosciowcow/
#libertarianizm
#anarchokapitalizm
#polityka
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Kapitalis @Liesbaum @daj_pan_spokoj @MaIutkiCzlowiek @Pertaseth @Davila @Patres @jozik @Woojt92 @Pally @Erhard @Wolnosciomierz @Zian @nikifor @musol @segfault @Tytanowy @1044 @CarlGustavJung @daray89 @arkus98 @Jach00 @exti @
@Kapitalis: Dedykowane wszystkim "wolnościowcom" jednocześnie jarających się nacjololo.
@Leonowicz: Narodowcy i dewastacja czegokolwiek? No jak... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potrzebna jest grupa, która regularnie i w większej skali będzie organizowała podobne wydarzenia.
Narodowcy ze środowiskami wolnościowymi akurat nie mają chyba specjalnie na pieńku. Dlatego podejrzewam, że to może być klasyczne dziel i rządź.
@bygsyti:
Media i fałszywe informacje na temat narodowców? No jak... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kapitalis
No ale w końcu istnieją nawet maoiści, więc kto wie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
No, tego to doświadczyłem nawet osobiście. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z psychopisowcami dotychczas nie miałem większych (nie)przyjemności, ale nie wątpię, że takowi istnieją.
edit. chociaż nie.. Jak sięgnę pamięcią to jednak był ktoś
@Leonowicz: Podludzkie zachowania i śmieszny poziom narodowców? No jak... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Leonowicz: Wolę starą dobrą brzytwę Ockhama. Co jest bardziej prawdopodobne:
1. Glacogłowy przygłup znów zrobił coś głupiego.
2. Spisek przeciwko wspaniałym polskim patriotom.
Ale pewne na 100% jest to, że środowiska eurolewackie mają interes w tym, żeby skłócić ze sobą narodowców, wolnościowców i wszystkie inne antylewackie środowiska oraz w tym, by je marginalizować.