Aktywne Wpisy
W końcu wyszłam się spotkać z ludźmi. Oh, tak długo nie miałam interakcji, że zapomniałam jak to jest spędzać z ludźmi czas i się komunikować, czasem mózg mi się wyładowywał społecznie, ale potem wracał do normalności.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Kontakt z ludźmi jest dla mnie:
- trudny. 23.9% (37)
- łatwy. 19.4% (30)
- łatwy, ale unikam ludzi. 36.1% (56)
- zbędny. 20.6% (32)
mickpl +262
Na początek zrobiłem arbitralnie kilka wykresów czasowych. Linia horyzontalna odpowiada czasowi, linia wertykalna.. no cóż, odpowiada czemuś w stylu "czy delikwent ogarnia technologię na tyle, aby robić w niej coś sensownego"
#programowanie #jezykiprogramowania #rozwojosobisty
Assemby ma inne zastosowanie :D
mialem zajecia z robotyki i powiem, ze te maszyny sa cholernie zlozone do operowania. znaczy programy glownie. Problem jest by zadbać o ich precyzje. Wiadomo, ktoś wprawiony da radę, ale bez jakieś translatora sprzętowego, który by przetłumaczył polecania z JS na język maszynowy to wątpie by dało rade.
mi się te maszyny kojażą z matlabem jak na nie patrze
.. wtedy typy generyczne są szalenie ułatwiające programowanie - czynią je spójną i sensowną strukturą.
Sam mam projekt w którym mam definicję takiego cuda
Entity : BaseEntity where T :