Aktywne Wpisy
hehehhhehe +87
Dobra, w wieku 30 lat wypaliłem się z IT. Nie chce już widzieć na oczy tego syfu i #!$%@?ć na takie #!$%@? tematy co po byle jakiej analizie gówno mnie obchodzą. Co mnie ma obchodzić wynik jakiejś funkcji albo dowieziony sprint - ja #!$%@? jakim przegrywem przez ostatnie 7 lat się było, że człowiek się tym przejmował. Nawet pieniądze mnie nie radują. Czym się zająć? Jakieś pomysły? Jaka odskocznia na kilka lat
kaen89 +531
Nasze dziecko boi się zasnąć... Nie boi się potworów spod łóżka, boi się, że zabraknie mu oddechu... jesteśmy zrozpaczeni.
Udaliśmy się z Olafkiem do terapeuty oddechu, okazało się, że musieliśmy zakupić piktoflometr (badający przepływ powietrza z płuc) i urządzenie do wzmacniania mięśni oddechowych.
Musimy zwiększyć powierzchnię wymiany gazowej u Olafka, ponieważ aktualnie boi się zasypiać...
Olaf cierpi na Dystrofię Mięśniową Duchenne’a, jego mięśnie z każdym dniem zanikają. Rok temu w USA wprowadzono
Udaliśmy się z Olafkiem do terapeuty oddechu, okazało się, że musieliśmy zakupić piktoflometr (badający przepływ powietrza z płuc) i urządzenie do wzmacniania mięśni oddechowych.
Musimy zwiększyć powierzchnię wymiany gazowej u Olafka, ponieważ aktualnie boi się zasypiać...
Olaf cierpi na Dystrofię Mięśniową Duchenne’a, jego mięśnie z każdym dniem zanikają. Rok temu w USA wprowadzono
P.S Po 2 roku przyjmą mnie gdziekolwiek ?
We Wrocławiu jest sporo firm z branży IT. Ten rynek cały czas się rozszerza. Mimo obecności na targach pracy/kariery itp (że nie chciało mi się brać ulotek...głupek ze mnie) nie jestem w stanie wymienić z głowy więcej niż 5 z nich. A na pewno jest więcej niż 5. I na pewno niektóre są bardziej warte polecenia od innych. Stąd moje pytanie tu.
@mate006
Dzięki :)
btw. jesli nie sprobujesz gdziekolwiek zlozyc cv to nigdzie sie nie dostaniesz, chociaz bylbys na roku 5.
ps. w rekrutacjach to na ktorym roku jestes nie jest wazne, wazne jest to co umiesz, do tego dosc duzo osob ktore znam po/w trakcie 2 roku maja jakies praktyki/staze/prace w it.
@zgubilemWatrobe: napisz, proszę, coś więcej o tym teście. Jak wyglądał ? Jakie pytania ? itp.
a tak na serio to powinienes bardzo dobrze znac obiektowke(polimorfizm to protip ;)), miec jakas wiedze o watkach, kolekcje, miec jakas wiedze jak dziala gc, co to sa testy jednostkowe, co to jest mockowanie, jakies podstawy z linuxa/unixa, podstawowa wiedza z sql tez nie zawadzi :P, nie zapomnij takze o javaEE, choc nie jest