Aktywne Wpisy
WielkiNos +94
Menel94 +3
Ile waszym zdaniem powinna realnie kosztować całościowo usługa (robocizna plus materiały zapewniał warsztat):
wymiana oleju, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, kompletu filtrów (bez filtra paliwa bo nie ma)?
Samochód to renault clio z 2010 roku benzyna 1.6, piszcie tu swoje wyceny a potem wszystkich zawołam i napiszę ile mi zaśpiewali, zastanawiam się czy mnie #!$%@? czy teraz rzeczywiście takie drogie usługi motoryzacyjne. Oczywiście nie korzystałem z jakiegoś autoryzowanego serwisu renault czy coś ;p
wymiana oleju, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, kompletu filtrów (bez filtra paliwa bo nie ma)?
Samochód to renault clio z 2010 roku benzyna 1.6, piszcie tu swoje wyceny a potem wszystkich zawołam i napiszę ile mi zaśpiewali, zastanawiam się czy mnie #!$%@? czy teraz rzeczywiście takie drogie usługi motoryzacyjne. Oczywiście nie korzystałem z jakiegoś autoryzowanego serwisu renault czy coś ;p
Ej neuropki, wy serio wierzycie, że PISowcy odwołali Suchocką i tego drugiego z Komisji Weneckiej? Naprawdę jesteście tak mało rozumni by nie skojarzyć, że najnormalniej w świecie kończy się jej kadencja ? Kadencje są 4 letnie. Odwoływanie członkón KW jest niemozliwe tak samo jak odwoływanie szefa NBP. Musi się taka osoba sama zrzeć. Beke mam z was jak wy łykacie ten medialny bełkot. Tak samo łykaliście bełkot o męczenniku Lisie, któremu nie przedłużyłkontraktu, co najepsze, szef TVP z ramienia PO, ale wy i tak wiecie swoje xdd
Syndrom Oblężonej Twierdzy
Zaburzenia Urojeniowe
Autyzm
Któreś z tych 3 wam dolega.
Komentarz usunięty przez autora
Nie ma żadnego ale prócz otumanienia lewackiego motłochu , który łyka brednie nawet ic nie przegryzająć.
Kaczka bawi sie w podmiane elit. Wymienia personel nieprzychylny jemu i tyle. Robi to co przez całe dekady robili "liberałowie. "
A suchocka, nawet sobie wyobrażam, jaką obore musiałą robić za kulisami KW. ;)