Wpis z mikrobloga

Patrzcie chińczycy nie są tacy źli, nawet paragony nam wystawiają. Oto co mój kolega otrzymał wraz z paczką wedle życzenia. I weź tu człowieku coś kup wysyłkowo.

@tabarok:

a jakby otworzyli paczke celnicy, to podatek bedzie od kwoty na paragonie :P
  • Odpowiedz
@sylwek2k: Dokładnie o tym samym pomyślałem - i tak to powinno się skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@schreder: To chcesz powiedzieć, że on specjalnie poprosił Chińczyka o wystawienie takiej faktury celem sprzedaży ?
Bez sensu przecie Chinol od tego podatek pewnie musiał odprowadzić no chyba, że mu wydrukował to z painta ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@schreder: W życiu się z paragonem stamtąd nie spotkałem stąd moje zdziwienie ^^ już myślałem, że jakiś legalny store z oryginalnymi okularami to i paragony dają - co prawda dziwne, że po ang ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tabarok: A jak się ma jakość i funkcjonalność takich okularów do oryginału ? Na jeden sezon, szkła mają filtry ? Czy chodzi tylko o logo...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Dezynwoltura: akurat kupował tzw jakość AAAA czy jakoś tak, nie najtańsze, z zawiasami jak w oryginalnych i metalowym pretem w zausznikach, polaryzacja jest, filtr UV jeśli wierzyć w feedback także, obecnie 15$ w aplikacji mobilnej kosztują.
  • Odpowiedz