Aktywne Wpisy
kidi1 +35
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
PiccoloColo +27
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
#motoryzacja #gorzkiezale
Zgłaszać szkodę?
@mariusz5891: Kup ubezpieczenie mówili, wygrasz życie mówili. Płacić grube hajsy za AC i bać sie zgłaszać. O takie ubezpieczenia walczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mariusz5891: Oceń ile będzie kosztować naprawa, ile dostaniesz z AC oraz ile stracisz zniżki - zapłacisz więcej w następnych latach. Bez takiej analizy nie można nic doradzić.
Nie ma jakiegoś monitoringu? Zazwyczaj zamknięte osiedla są pełne kamer.
Mam nadzieję ze zrobiles zdjęcia na wypadek gdyby przestal parkowac obok Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lyncz: mi podwyższyli jednorazowo o 30zł. Nie płaca się naprawiać na swój koszt.
@mariusz5891: To zależy od samochodu w jednym będziesz miał małą ryskę a w drugim duże wgniecenie mimo że oba się zderzyły ze sobą.
W ogóle wyszło smiesznie bo wysłano do niego chłopaków z lokalnej komendy (lusterko urwał w innym mieście) przekazując im tylko informację że mają pojechać "po gościa co uciekł z miejsca wypadku". Przyjechało 2 największych, nastawieni na