p.....a konto usunięte 07.03.2016, 22:48:36 4 + SourceKontent muzyki elektronicznej, kiedyś miałem wenę to wypisałem takie swoje lubiane kawałeczki i nawet @mnichpanda95 prosił o wincyj, wiec po dłuższym czekaniu w końcu jest tutajjedynytakielectrocontent v1[ 1] - Siriusmo - High Together[ 2] - Com Truise - Diffraction[ 3] - Neon Indian - Sleep Paralysist (Com Truise 'Eyelid' Remix)[ 4] - Neon Indian - Smut![ 5] - Neon Indian - Slumlord Rising // polecam obejrzeć teledysk[ 6] - Bonobo - Return to Air[ 7] - TODD TERJE - Intro It´s Album Time[ 8] - Bibio - Sugarette[ 9] - Radial Square - Behold[ 10] - Jimmy Whoo - Hustle Hard (Official Video)[ 11] - Tame Impala - Beverly Laurel[ 12] - El Huervo - Daisuke[ 13] - David Douglas - California Poppy[ 14] - Ametsub - Precipice Drive[ 15] - Scattle - Relay[ 16] - EL TIGR3 - Heist[ 17] - Cut Copy - Meet Me In A House Of Love[ 18] - Wax Stag - Night Trek (Bibio Remix)[ 19] - Kavinsky - Nightcall[ 20] - Dream Koala - We Can't Be Friends[ 21] - Snowid - Wyprawa po magiczny miecz[ 22] - 1200 micrograms - Ecstasy[ 23] - ESPRIT 空想 - SUMMER NIGHT[ 24] - Megadrive - ConverterPlaylista całajak #nocnazmiana lubi, to w sam raz na nockę, poletzam#muzykaelektroniczna #synthwave #retrowave #muzyka
Wiedmolol Wiedmolol 07.03.2016, 22:52:14 0 + @postrachNocnegoSzczura: Daję plusa za Snowida, bo to jeden z najbardziej bekowych zespołów jaki znam. xD
p.....a konto usunięte 07.03.2016, 22:54:58 0 + @01ab: trzymam się tego wszystko dosyć luźno, podchodzi jeszcze pod muzykę z elementami elektronicznymi
Wiedmolol Wiedmolol 07.03.2016, 23:12:11 0 + @postrachNocnegoSzczura: Playlista mi nie działa tzn. odtwarza się tylko pierwszy utwór i tyle. Listy z prawej strony pod filmikiem też nie mam.
p.....a konto usunięte 07.03.2016, 23:15:09 1 + @Wiedmolol: coś się chyba popsuło...Nowy link do playlistypowinno działać, szkoda że edytować nie mogę (╥﹏╥)
Kontent muzyki elektronicznej, kiedyś miałem wenę to wypisałem takie swoje lubiane kawałeczki i nawet @mnichpanda95 prosił o wincyj, wiec po dłuższym czekaniu w końcu jest tutaj
jedyny
taki
electrocontent v1
[ 1] - Siriusmo - High Together
[ 2] - Com Truise - Diffraction
[ 3] - Neon Indian - Sleep Paralysist (Com Truise 'Eyelid' Remix)
[ 4] - Neon Indian - Smut!
[ 5] - Neon Indian - Slumlord Rising // polecam obejrzeć teledysk
[ 6] - Bonobo - Return to Air
[ 7] - TODD TERJE - Intro It´s Album Time
[ 8] - Bibio - Sugarette
[ 9] - Radial Square - Behold
[ 10] - Jimmy Whoo - Hustle Hard (Official Video)
[ 11] - Tame Impala - Beverly Laurel
[ 12] - El Huervo - Daisuke
[ 13] - David Douglas - California Poppy
[ 14] - Ametsub - Precipice Drive
[ 15] - Scattle - Relay
[ 16] - EL TIGR3 - Heist
[ 17] - Cut Copy - Meet Me In A House Of Love
[ 18] - Wax Stag - Night Trek (Bibio Remix)
[ 19] - Kavinsky - Nightcall
[ 20] - Dream Koala - We Can't Be Friends
[ 21] - Snowid - Wyprawa po magiczny miecz
[ 22] - 1200 micrograms - Ecstasy
[ 23] - ESPRIT 空想 - SUMMER NIGHT
[ 24] - Megadrive - Converter
Playlista cała
jak #nocnazmiana lubi, to w sam raz na nockę, poletzam
#muzykaelektroniczna #synthwave #retrowave #muzyka
Nowy link do playlisty
powinno działać, szkoda że edytować nie mogę (╥﹏╥)