Wpis z mikrobloga

Co się właśnie stało. Dziś dostałem maila od sklepu gdzie kiedyś kupowałem słuchawki z prośbą o wystawienie opinii na ceneo za wystawienie można coś tam wygrać jakiś konkurs itd. Przypomniałem sobie, że z pół roku temu ten sklep odrzucił moją reklamację, którą powinien uznać a dodatkowo chcieli ode mnie hajsy za to, że odeślą mi słuchawki (Łot?). No to im wystawiłem opinie na ceneo ( ͡º ͜ʖ͡º). Właśnie dostałem maila, że moja opinia to przejaw zniesławienia i sprawa przekazana do kancelarii. Ciekawe jak się sprawa rozwinie i jakiego maila dostanę po weekendzie.
#januszebiznesu #sluchawki
  • 6
  • Odpowiedz
@Konrad07: Jak kiedyś wystawiłem negatywną opinie firmie kurierskiej to ta zgłosiła wątpliwości co do części opinii, ogólnie zgadzali się z negatywem prócz jednej kwestii, zażądali usunięcia tego fragmentu, no to skasowałem negatywa i wkleiłem tego samego, klepnąłem i taka zabawa trwała z pół roku ja pisałem cały czas tą samą negatywną opinię a oni ją podważali. Aż w końcu skasowałem kontrowersyjny fragment i klepnąłem wystaw opinię, po jakimś czasie dostaję
  • Odpowiedz