Aktywne Wpisy
Aokx +674
Kobiety i ich równość płci #p0lka
SocialM_Center +176
Ale takie chinole, albo amerykance muszą mieć bekę kiedy widzą jak Europa topi się w absurdach. Chociaż zapewne to przez ich lobbing. Wykańczają Europę bez jednego wystrzału. Taka nowoczesna #wojna
#bekazlewactwa #europa #konfederacja
#bekazlewactwa #europa #konfederacja
Proponuję utworzenie nowego tagu, który nazwie się #zdysku
Zapewne wielu z was posiada na dysku folder z tapetami, grafikami lub zdjęciami, zapisanymi kiedyś do wykorzystania jako tapetę.
Oto nadszedł ten dzień, kiedy możecie skorzystać z możliwości i podzielić się swoimi zbiorami z resztą Mikroblogowej rzeszy :)
Chciałbym tylko postawić 3 warunki:
1. Nie spamujemy tagu jedną wrzutką. Robiąc wpis, kolejne tapety/grafiki/zdjęcia/obrazy tego dnia wrzucamy jako komentarze do niego. Na przykład ja mam zamiar w jednym wpisie mieścić jeden folder tematyczny (będzie tego niemało).
2. Proszę, aby wrzucając tapetę/grafikę/zdjęcie/obraz krótko napisać, dlaczego ją zapisaliście. Chociaż jednym zdaniem.
3. Dbajcie o jakość tagu i wrzucajcie raczej dobrej jakości materiał :)
Tyle słowem wstępu. Zaczynam wrzutkę folderem motoryzacyjnym pt. #jdmboners - przygotujcie się na blisko pół tysiąca obrazków w tym wpisie :D
Jako pierwszy idzie stuningowany NSX. Zapisane ze względu na to, jak dobrze został ukazany na fotce/grafice (sam nie wiem co to).