Aktywne Wpisy
groman43 +1040
AgentGecko +1
Co szanowne grono ekspertów myśli o takim mieszkaniu trzypokojowym 46 m2 dla singla? Jakie plusy, jakie minusy? Ktoś może ma podobne i podzieli się wrażeniami?
Wiem, że małe jak na 3 pokoje, ale czy byłoby dużo lepsze jakby zamiast tego jednego pokoju był większy salon z aneksem?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
Wiem, że małe jak na 3 pokoje, ale czy byłoby dużo lepsze jakby zamiast tego jednego pokoju był większy salon z aneksem?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
Miało być śmiesznie, zabawnie, jak na mikroblogu. Skończyło się tak, że tibijczycy z krwi i kosci przyszli, i psują całą tą magiczną atmosferę który ten serwer wokół siebie miał. Odgłosy stonogi giną pomiędzy gfbkami rzucanymi na dach gdzie sobie śmieszkują ludzie, nazwy npctów pomiędzy nazwiskami i danymi (M.in. moimi) latającymi po publicznych czatach, a elfy w zbożu nikną gdy którykolwiek z rebornów dobierze sie do klawiatury żeby zacząć coś pisać.
Serwer miał być dla wszystkich, dla funu, po to żebyśmy sie fajnie bawili jak na mirko. Skończyło się totalnym zrakowieniem, które sięgało blackmailingu realnych osób. Uważam, że to jest moment, gdy te osoby należy z serwera kategorycznie usunąć, gdyż te 20 osób mniej na serwerze da kolejną setkę tych którzy przestali przez nich grać.
Proste pytanie - czy jesteście za usunięciem gildii reborn z serwera przez Marahina? Nie piszcie czy uważacie że to zbytnia ingerencja, nie piszcie że uważacie że trzeba ich tez na wykopie zbanować - po prostu zostawcie swoje tak/nie.
A rebornów mam na czarnej, więc niech sobie idą pluć jadem gdzieś indziej.
#mirkots
Czy jesteś za przymusowym usunięciem rebornów z serwera (wraz z ich jakimikolwiek altami)?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale nie róbmy #!$%@? z logiki, żadnej odpowiedzialności zbiorowej pls. Jestem pewien, że w Rebornach są normalni ludzie, którzy chcą się trochę #!$%@?ć i tyle. Jasne, nie chodzi nam o coś takiego na serwerze, ale permban?
Ja bym też poszukał kar gdzie indziej.
Nie mam na to czasu, wybacz.