Wpis z mikrobloga

Ten serwer miał być dla mirków.

Miało być śmiesznie, zabawnie, jak na mikroblogu. Skończyło się tak, że tibijczycy z krwi i kosci przyszli, i psują całą tą magiczną atmosferę który ten serwer wokół siebie miał. Odgłosy stonogi giną pomiędzy gfbkami rzucanymi na dach gdzie sobie śmieszkują ludzie, nazwy npctów pomiędzy nazwiskami i danymi (M.in. moimi) latającymi po publicznych czatach, a elfy w zbożu nikną gdy którykolwiek z rebornów dobierze sie do klawiatury żeby zacząć coś pisać.

Serwer miał być dla wszystkich, dla funu, po to żebyśmy sie fajnie bawili jak na mirko. Skończyło się totalnym zrakowieniem, które sięgało blackmailingu realnych osób. Uważam, że to jest moment, gdy te osoby należy z serwera kategorycznie usunąć, gdyż te 20 osób mniej na serwerze da kolejną setkę tych którzy przestali przez nich grać.

Proste pytanie - czy jesteście za usunięciem gildii reborn z serwera przez Marahina? Nie piszcie czy uważacie że to zbytnia ingerencja, nie piszcie że uważacie że trzeba ich tez na wykopie zbanować - po prostu zostawcie swoje tak/nie.

A rebornów mam na czarnej, więc niech sobie idą pluć jadem gdzieś indziej.
#mirkots

Czy jesteś za przymusowym usunięciem rebornów z serwera (wraz z ich jakimikolwiek altami)?

• Tak 56.3% (103)
  • Nie 43.7% (80)

Oddanych głosów: 183

• 27
@Shentang: Oni tez daja swoj klimat ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja tylko czekam az zacznie sie jakis wielki sojusz przeciwko rebornom, 20 na 200 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) bedzie to jak nowy quest, a do tego zabawne /nooffence
@Shentang: To wy tu rządzicie to wasz serwer i macie prawo przyjmować i #!$%@?ć kogo chcecie, dziwi mnie że dopiero teraz stwierdziliście, że należy się z nimi pożegnać, oraz, że w przypadku kiedy ingerują w życie prywatne innnych osób czy nawet tym grożą nie zostali z miejsca #!$%@? na zbite mordy.
@Shentang: pierwsze objawy doxxingu i leci ban na 30 dni. W świecie OTSowym, na tym serwerze - to praktycznie jak permban. Po takim banie jakiekolwiek naruszenie = perm.

Ale nie róbmy #!$%@? z logiki, żadnej odpowiedzialności zbiorowej pls. Jestem pewien, że w Rebornach są normalni ludzie, którzy chcą się trochę #!$%@?ć i tyle. Jasne, nie chodzi nam o coś takiego na serwerze, ale permban?

Ja bym też poszukał kar gdzie indziej.
@Paladin_Woodrugh: ofc, ale tylko tak zaznaczę, że oznacza to bany dla całej topki rebornu, dla wszystkich głównych graczy, od założyciela, przez vice, a potem top graczy. Ominęło by tylko świeżaków typu xanthia, bo taki Kitz sam doxxował marahina.