Aktywne Wpisy
volumenis +79
Cześć Mirki i Mirabelki, w ubiegłym miesiącu miałem okazję jeździć trochę Tesla Cybertruck po Kalifornii.
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
McBreed +297
Konkurs będzie jednak nieco inny niż zazwyczaj, zawołam ok. godz. 20-22 wszystkich plusujących ten wpis, zadam pytanie konkursowe - pierwsza osoba która zadzwoni pod wskazany wówczas numer telefonu podając poprawną odpowiedź na pytanie wygra telefon o którym mowa.
Żeby uciąć spekulacje - numer telefonu który podam należy do mnie co zostanie udokumentowane - nie ma mowy o żadnym przesyłaniu numerów radia maryja itp itd
Powodzonka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-uwaga-na-tajemnicze-polaczenia-z-afryki-kto-oddzwoni-zaplaci,nId,1953015
Komentarz usunięty przez moderatora
Z tego powodu wylosujemy 500 osób, które udostępnią ten status i polubią naszą stronę – iPhone 5.
@F1r3fly: @posuck: @psi-nos: spokojnie, wszystko pod kontrolą, wszystko opanowane