Wpis z mikrobloga

Wow. Leftovers, chyba pierwszy serial który po finale ma na mirko niepodzielone opinie. 99% komentarzy po ostatnim odcinku:

Te 10 odcinkow 2 sezonu to jest arcydzielo 10/10, cos niesamowitego. Najlepszy sezon jaki telewizja wydala w swojej historii.

Serial niesamowity!

Polecam 10/10 najlepszy jaki oglądałem w tym roku z "nowych"!

Oglądałem Narcos, Breaking Bad, Fargo etc bardzo podobały mi się te seriale i uważam je za czołówkę, ale po seansie The Leftovers nie mam żadnych wątpliwości jaki jest najlepszy serial jaki w życiu widziałem.

najlepszy serial na świecie. Żaden film nie wywoływał u mnie takich emocji.

Jestem po 10 odcinku i mogę powiedzieć tylko jedno. Jarałem sie Daredevilem, Fargo, Detektywem, Lostami i pewnie jeszcze innymi o których teraz nie pamiętam. Ale #!$%@? jego mać, to co producenci #!$%@? w 2 sezonie to owacje na stojąco z bisem.

MAJSTERSZTYK.

obejrzałem cały drugi sezon #leftovers bo nie chciałem oglądać samego finału i nie wiem co napisać.. żaden serial jeszcze nie zrobił na mnie takiego wrażenia (a obejrzałem już seriali tyle, że nawet z pamięci 1/4 tytułów bym nie wymienił)

Leftovers to najlepszy #serial tego roku a finał sezonu i całe domknięcie historii z Miracle powinno byc stawiane dla innych producentów jako wzór jak powinien wyglądac 2 sezon serialu.

Obejrzałem w nocy finał no i rzeczywiście, coś zajebistego. Nawet nie umiem określić co mi się tak spodobało. W ogóle to chyba najlepszy soundtrack w historii seriali. Leftovers to godny następca Twin Peaks / LOST. Polecam.

#seriale #leftovers #telewizja #hbo
Koller - Wow. Leftovers, chyba pierwszy serial który po finale ma na mirko niepodziel...

źródło: comment_6sPohMI1ezeUkzboKxxebBce4622eFzy.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@Koller: ja odpuściłem chyba po 2 odcinkach 1 sezonu i tak czytając ten wpis zastanawiałem się czy jednak nie dać mu szansy, ale doczytałem do

Leftovers to godny następca LOST

i widzę, że jednak dobrze zrobiłem, że nie oglądam ;P
  • Odpowiedz
Leftovers to godny następca LOST

@mBartek89: no ok. LOST do 3 sezonu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mam nadzieję, że nie popłyną tak. Aczkolwiek twórca LOST macza palce w Leftovers
  • Odpowiedz