Aktywne Wpisy
SweetStrawberry +50
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
Argajl +35
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
#pytanie #story #storyofmylife #niepasta #czarni #mulaci #biali #kolory #rasizm #4konserwy
lubie_samoloty Teraz bez błędu.
@h_poirot: Dowiadujesz się że masz rodzinę w Ameryce ale nawet nie wiesz jak się dokładnie nazywają, później zdobywasz adres zamieszkania bo akurat adres się gdzieś zachował. Po adresie o dziwo da się wiele rzeczy znaleźć, np. ile lat mają, jaką mają rodzinę, że jeden z kuzynów taty nie żyje od niedawna, że kuzynka taty ma dwie córki i gdzie mieszkają - serio, to wszystko idzie znaleźć i to bez Facebooka.
Później już z tymi danymi przeglądasz Facebooka, potwierdza się że jest taka osoba, piszesz do
Gadaj, skąd znasz moją rodzinę?
Tego nie mogę znaleźć, a są udokumentowane i przeglądałem podróże statkami z Ameryki do Europy. Wie ktoś gdzie szukać?
Sam niedawno odszukalem brata ciotecznego który okazał się być w Czechach :)
Trudno powiedzieć czy płynęli razem z tymi nowymi rodzicami czy jakoś osobno.
Margaret London, ale to było nadane albo przez dom dziecka albo przez