Aktywne Wpisy
dorszcz +1053
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
MatthewDuchovny +11
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
Ziomek wystawia #xiaomi #redminote2 i #meizu w zasadzie w dumpingowych cenach.
Redmi Note 2 za 471 zł, RN2 Prime za 521 zł, M2 Mini za 379 zł i M2 Note za 459 zł.. Możliwe, że jest tego więcej, ale nie chce mi się szukać.
Ja nie ryzykuję, bo nie chcę mrozić gotówki, ale jak ktoś ma ochotę... ;)
#allegro i prawdopodobnie #oszukujo
Swoją drogą, ja też kupiłem na Allegro RN2 dla znajomego.
Przedłużało się to trochę (miał przyjść do 15 dni roboczych, skończyło się na 22), ale telefon przyszedł.
Wszedłem jakoś przedwczoraj w komentarze typka i widzę konto zablokowane, 25 negów za niedostarczenie przedmiotów, większość właśnie za Xiaomi :D
Link do profilu
ExpoautoLTL Jevgenijus Afanasjevas
Jak cos takiego widze, to juz mi sie lampa zapala ( ͡º ͜ʖ͡º)
Telefon przyszedł i działa - więcej mnie w sumie nie interesuje ;)
Sporo komentarzy miał pozytywnych za SJx000 i akcesoria.
@KAROO: tak teraz przeglądam wykop i tak się składa, że to ja zamówiłem tego meizu i teraz nie wiem co robić? pieniędzy na razie nie wpłaciłem jednak aukcja troche jest podejżana. Napisze jutro do niego zkąd taka niska cena. Mimo wszystko jak coś to jaki telefon polecacie do 400 zł (może być używany)?
Nie pisz do niego z jakiego powodu taka niska cena - przynajmniej dla mnie takie pytanie jest bez sensu.
I tak jak mówi @KAROO - poczekaj parę dni z przelewem. Jeśli będzie miał konto zablokowane to sprawa sama się wyjaśni.
@WatchYourBack: