Wpis z mikrobloga

Doszła mi pierwsza paczuszka z #jd z zegarkiem od CUCOL'a więc małe #pokazjd. Zamawiałem tutaj.

Zegarek spoko, trochę uwiera ale to normalne bo nigdy nic nie nosiłem na ręce. Bateria chyba w zestawie, bo zegarek działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pasek wygląda na skórę, więc chyba aukcja nie kłamała.

Niestety trochę z tego #chinskiecuda bo brakuje kropeczki na godz. 14. Normalnie aż tak tego nie widać, no ale jednak koło 14 już tak. Z tyłu zaś jest mała ryska na wieczku (?). Reklamować chińczyka?
Pobierz
źródło: comment_uS3Wbqjex7wKwmnvp2cyN401v7wEcXfw.jpg
  • 19
@spayk: właśnie, że nie i się trochę zdziwiłem, bo w rodzinie jest parę zegarków i są głośniejsze od tego. Ba, przy kompie go w ogóle nie słyszę, a normalnie to ledwo, ledwo co.

Mogliby dać małą instrukcję jak ten tachymetr odczytywać... ale znając życie byłaby po chińsku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Norskee: Pokażesz linka? Mi się jeden podobał, ale najpierw go nie było, potem był błąd z zamawianiem (i wcięło kupon), a na końcu Jd555 nie wchodził. Taki zwykły prosty, szaro-czarny elegancki.
@Vahn: "Mi się jeden podobał, ale najpierw go nie było, potem był błąd z zamawianiem (i wcięło kupon), a na końcu Jd555 nie wchodził. Taki zwykły prosty, szaro-czarny elegancki."

Uznałem, że jakiś zamówię, bo jest okazja, a może się nauczę nosić zegarek na ręce. Na razie go zdjąłem i czuję, że uwiera bo zdjąłem ._.
Skóra kota... moje życie z tym zegarkiem już nigdy nie będzie takie same

@vaxx: Na