Aktywne Wpisy
EmDeCe +324
#partiamem #bekazkonfederacji #ukraina #wojna
Tak tylko przypominam. Gdy patrioci będą ginąć za wolną Polskę, oni już będą tworzyć rząd kolaboracyjny
Tak tylko przypominam. Gdy patrioci będą ginąć za wolną Polskę, oni już będą tworzyć rząd kolaboracyjny
Vinizius +1
#ukraina Ale to byłby plot twist jakby Ukraina wygrała i napadła na Polskę. Niby mało realne jest samo wygranie wojny, a co dopiero napaść na Polskę, no ale jednak jest możliwy taki scenariusz.
Właśnie się dowiedziałem, że mój ojciec został okradziony z samochodu wypożyczonego, paszportu i kasy... w stanach, konkretnie miami. Jedyne co ma przy sobie to telefon i 20 dolarów. Poleciał tam by kupić tam sobie jakąś chałupkę na stare lata, nie ma tam żadnych znajomych czy kogokolwiek, tyle tylko co raz z nim rok temu tam poleciałem... Nie znam żadnych szczegółów, wiem tylko że idzie do hotelu chyba, czy gdzieś i ma 4h drogi bo nie ma nawet na taksówkę, a jego angielski nie jest bardzo podstawowy... #!$%@? mać mirki może wiecie jak teraz mogę mu pomóc, czy.. no #!$%@? nie wiem cokolwiek.
#usa #miami #pomocy #zlodzieje ##!$%@? #wykopefekt #emigracja
Komentarz usunięty przez autora
Consulate of Republic of Poland in Miami
Honorary consul: Blanka A. Rosenstiel. Honorary vice consul: Beata Paszyc
Adres:
1440 79th Street Causway, Suite 117, Miami, FL 33141
Telefon: 305 866 0077
Fax: 305 865 5150
e-mail: blankarosenstiel@usa.net
e-mail: info@ampolininstitute.org
Pomogą w kontakcie z Ambasadą RP w Waszyngtonie.
Ewentualnie konsulat dowolnego kraju UE w Miami, też mają obowiązek pomóc obywatelowi innego kraju UE.
To tylko atak paniki od mamy i sióstr... dostałem od nich info, że okradli zabrali pobili i olaboga... dodzwoniłem się do taty, i okazało się... że tylko odholowali auto bo gdzieś źle postawił. #logikarozowychpaskow i #mojalogika że lecę z tym od razu do was. I tak wielkie dzięki wam @Usurper: @wielka_glowwa: @Janusz: ;)
@Madin5: @Madin5: dobrze, ze wszystko sie dobrze skonczylo