Wpis z mikrobloga

Witam Was, miałem nie komentować wyborów ale skomentuje, bo byłem dzisiaj na zleceniu jako kelner na chrzcinach. Podsłuchałem co goście mówią przy wódeczce za stołem. Ogólnie zaskakująco wielu zgadzało się z partią KORWIN choć mieszkam w bastionie PiSu, ale argument ludzi był jeden KORWIN? dobrze gadają, dobry program i poglądy ale JKM to zbytni świr żeby na niego głosować głosowałem na PIS lub nie idę głosować
Taki wniosek mnie naszedł że z jednej strony JKM jest motorem napędowym a z drugiej hamulcem
#wybory #korwin #przemyslenia
  • 5
  • Odpowiedz
@Voytex: To prawda o której wie prawie każdy kto się zastanawiał czemu Korwin nie może się wybić mimo tylu lat starań. Ale prawda jest taka że gdyby nie on to by partia która była na jego miejscu nic by nie zebrała i pewnie szybko się rozleciała...
  • Odpowiedz
@Voytex: wyjaśni mi to ktoś? gospodarczo obydwie partie są na przeciwległych biegunach. Czy ludzie zwracają uwagę tylko na sprawy obyczajowe, a nie na ekonomię?
  • Odpowiedz
@dasvolk: ogólnie to tak, KORWIN dobry program by powysadzał te świnie przy korycie i nie zabierał tyle w podatkach ale JKM to wariat. Trzeba odsunąć PO od władzy, głosuje na PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak to wyglądało wśród gości, nie mówie wszystkich tyle ile usłyszałem z rozmów
ot co taka logika

nie mówie źle na tych ludzi bo naprawdę spoko i napiwek dostałem, a nie byłem
  • Odpowiedz