Aktywne Wpisy
thority +6
Mireczki pomysły na nazwę firmy?
Usługi IT, utrzymanie, architektura, migracje z on prem do chmury itp.
Imię Krzysztof.
#pracbaza
#jdg
#pracait
#januszex
#korposwiat
Usługi IT, utrzymanie, architektura, migracje z on prem do chmury itp.
Imię Krzysztof.
#pracbaza
#jdg
#pracait
#januszex
#korposwiat
g455 +60
Do napisania tego wysrywu zainspirował mnie wpis z gorących. Wróciłem dopiero do domu po 14 godzinach w pracy. Żona oczywiście już śpi razem z dziećmi, bo ona jest zmęczona i rano wstaje do pracy (ma na 8...). Śpi z nimi w pokoju. Przez cały dzień nie rozmawialiśmy. Do jedzenia nic nie przygotowane. Łóżko w sypialni nie rozścielone. W lodówce w miseczce stała porcja obiadu z soboty - do dziś nikt tego nie
Czołem! Czy ktoś z mireczków miał już możliwość zaznajomić się z treścią książki @Gynvael? Wszedłem na stronę wydawnictwa PWN, a tam ocena książki to "4.54 (4016 ocen)". Czy znajdzie się ktoś kto jest w stanie odnieść się do treści książki? Jaki stopień zaawansowania w tematyce programowania, bezpieczeństwa itd.? Komu byście ją polecili?
Komentarz usunięty przez autora
Tu jest moja opinia: http://www.wykop.pl/link/2783481/ksiazka-zrozumiec-programowanie-gynvaela-coldwinda/#comment-31326449
@siwersss - dobrze wiedzieć na przyszłość, że PWN nie ma wiarygodnego systemu oceniania książek skoro najpierw ktoś zrobił bombę do ~2/5, a potem reszta wyciągała do ~4.5/5. Styczności z Gynvaelem nie mam zbyt dużej poza zerknięciem na kilka filmów z