Aktywne Wpisy
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To zabrzmi dziwnie, ale po prostu w tym momencie nie rozumiem czy ze mną jest coś nie tak, czy to ja podchodzę do pewnych rzeczy zbyt "ostro", czy to jednak od strony innych ludzi jest problem.
Otóż..od pewnego czasu w związku z partnerką jest downhill, straciła pracę, ja ja utrzymuję, chęci na znalezienie jej są u niej dosyć nikłe.
- ja musialem zrobić cv,
- to ja głównie jej
To zabrzmi dziwnie, ale po prostu w tym momencie nie rozumiem czy ze mną jest coś nie tak, czy to ja podchodzę do pewnych rzeczy zbyt "ostro", czy to jednak od strony innych ludzi jest problem.
Otóż..od pewnego czasu w związku z partnerką jest downhill, straciła pracę, ja ja utrzymuję, chęci na znalezienie jej są u niej dosyć nikłe.
- ja musialem zrobić cv,
- to ja głównie jej
KRZYSZTOF_DZONG_UN +748
Dwóch największych bezbeków, kryptopisowców i osób, które osobiście lub poprzez rodzinę korzystały finansowo z "Dojnej Zmiany". Ci pseudo dziennikarze zrobili więcej szkody niż funkcjonariusze TVPiS przez 8 lat (bo po TVPiS każdy się spodziewał tępej propagandy, a ci się kamuflowali i udawali niezależnych).
PiSurek i Sranoski– SZKALUJESZ PLUSUJESZ
#tvpis #kanalsportowy #mecz #bekazpodludzi #bekazprawakow
PiSurek i Sranoski– SZKALUJESZ PLUSUJESZ
#tvpis #kanalsportowy #mecz #bekazpodludzi #bekazprawakow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#polityka #wybory #neuropa #4konserwy
@qweasdzxc: Nie wiem, ze dwa dni na mikro mnie nie było;]
@Kaczypawlak: bez przesady, z każdej partii dałoby się taką listę zrobić.
ŻOŁNIERUK Beata Izabela Głuszyca Górna przedsiębiorca
SYPNIEWSKI Marcin Bydgoszcz przedsiębiorca
BANASIK Agata Ewa Tarnów dyrektor marketingu
ANACKI Robert Dariusz Gorzów Wielkopolski przedsiębiorca
UTECHT Waldemar Arkadiusz Sieradz przedsiębiorca
GONDEK Artur Andrzej Bochnia handlowiec
GÓRSKI Tomasz Paweł Poznań przedsiębiorca
BRYCZKOWSKI Piotr Zbigniew Warszawa przedsiębiorca
SZEWCZYK Łukasz Leszek Ozimek przedsiębiorca
WILK Błażej Sebastian Przemyśl przedsiębiorca
CHARASIM Dominik Łukasz Sosnowiec przedsiębiorca
KALBARCZYK Artur Cezary Elbląg przedsiębiorca
FILIPOWICZ Mariusz
@Lipathor: I dalej gwałt na logice, gdyż: nie wiadomo od kogo są na listach (trzeba sie domyślać i zgadywać), nie wiadomo czy to jedynki; dalej przedsiębiorca to chociaż w teorii robi na siebie, a u Petru masz wiceprezesa LOT-u, a tam mają takie maniery jak u Barei ("a mój mąż to z zawodu jest dyrektorem"), nie widać nikogo z lewackich środowisk UW ani PO (co
@Lipathor: Nie wcale( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakby tak nie było to byś tego nie pisał, a więc chyba znowu gwałt na logice. Jeszcze kilka takich przykładów to by wypadało policję powiadomić xD