Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +137
Drogie dzieci, nie bajtujcie na wykopie bo was zmiecie z planszy xD Dzwoniono właśnie do mnie z Komendy rejonowej Warszawa Ochota celem stawienia się na komendzie i złożenia wyjaśnień w sprawie mojego małego bajta xD mam być o 16. Wgl jakim cudem ustalono moją tozżsamosc w ciągu 2h? @a__s wy te dane użytkowników rozdajecie na priv czy co? Dajcie plusa a zawolam co mi powiedzą i co ja powiem im. #wykop #
mirkiswirki +62
Aktualnie mam 32 lata i przez chwilę zastanowiłem się nad tym co będzie zawodem przyszłości.
Ale żeby coś przewidzieć trzeba zrozumieć dotychczasowe trendy i tak sobie myślę kto wygrał życie, a kto przegrał.
Lata 1990-95
Czasy dzikiej prywatyzacji, otwarcia granic, zmian politycznych
+ kto znał angielski lub miał studia wygrał życie (rynek pracodawcy ale wykształconych niewiele)
+ kto otworzył firmę import export (brak towarów zachodnich i w ogóle każdych)
+ kto zakupił
Ale żeby coś przewidzieć trzeba zrozumieć dotychczasowe trendy i tak sobie myślę kto wygrał życie, a kto przegrał.
Lata 1990-95
Czasy dzikiej prywatyzacji, otwarcia granic, zmian politycznych
+ kto znał angielski lub miał studia wygrał życie (rynek pracodawcy ale wykształconych niewiele)
+ kto otworzył firmę import export (brak towarów zachodnich i w ogóle każdych)
+ kto zakupił
Taki trochę #antyzombiag
Możemy sobie przecież wspólnie pomóc
Napiszcie co was boli w kontaktach z mężczyznami, nasze największe grzechy, co macie ochotę nam powiedzieć, jak moglibyśmy się zmienić (?)
Jacy są mężczyźni z waszej perspektywy
Chętnie przeczytałbym taki tekst, takie gorzkie żale pod naszym adresem
Ewentualny tag, jeżeli już rzeczywiście któraś by się zdecydowała - #antyzombiag
Wołam plusujące różowe (może macie ochotę stworzyć pierwsze z tekstów?) @Letnianoc, @bambonierka, @Al2O3
Używam magicznej kombinacji tagów #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #tfwnobf
Komentarz usunięty przez autora
Za dużo jest takich sytuacji, gdzie kobieta nagle zrywa kontakt jak nam się wydaje "bez powodu", myślę że warto poznać motywy kobiet, choćby dla samego poszerzenia własnych horyzontów
Komentarz usunięty przez autora
@Letnianoc: na to coś takiego właśnie liczyłem, choć obawiam się, że mogłyby to być same puste deklaracje i mądrości rodem z Paulo Coelho