Wpis z mikrobloga

Wpadłem na wspaniały pomysł - zachęcony kilkoma plusikami od różowych w jednym z moich komentarzy pod ostatnim wpisem od @zombiag, rzucam wam #rozowepaski małą propozycję - widać, że bardzo co niektóre angażujecie się w gównoburzę pod każdym z wpisów wyżej wspomnianego cumpla, może napiszecie coś podobnego do wyżej wspomnianego wpisu, ale z drugiej strony barykady?

Taki trochę #antyzombiag

Możemy sobie przecież wspólnie pomóc
Napiszcie co was boli w kontaktach z mężczyznami, nasze największe grzechy, co macie ochotę nam powiedzieć, jak moglibyśmy się zmienić (?)
Jacy są mężczyźni z waszej perspektywy
Chętnie przeczytałbym taki tekst, takie gorzkie żale pod naszym adresem

Ewentualny tag, jeżeli już rzeczywiście któraś by się zdecydowała - #antyzombiag

Wołam plusujące różowe (może macie ochotę stworzyć pierwsze z tekstów?) @Letnianoc, @bambonierka, @Al2O3
Używam magicznej kombinacji tagów #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #tfwnobf
  • 7
@emcia: teksty zombiaga raczej też wiele nie zmieniają, ale chętnie poczytałbym jak to jest widziane i uogólniane z drugiej strony, szczególnie gdy widzę jak niektóre różowe żywo reagują pod każdym tekstem tego typu

Za dużo jest takich sytuacji, gdzie kobieta nagle zrywa kontakt jak nam się wydaje "bez powodu", myślę że warto poznać motywy kobiet, choćby dla samego poszerzenia własnych horyzontów
@MarianKolasa: Szkoda by mi było każdej chwili na wymyślanie takich głupot i uprawianie tego typu twórczości, chociaż może warto byłoby stworzyć jakiś tekst o facetach specjalnie dla osobników pokroju @zombiaga. Ale ja nigdy w taki sposób nie uogólniam i nie wrzucam ludzi do jednego wora. Ludzie bywają durni albo świetni niezależnie od płci, wieku, wykształcenia, narodowości etc. Poza tym mam od lat wspaniałego faceta, którego uwielbiam. Nie mam mu nic