Wpis z mikrobloga

Mireczki, właśnie odebrałem Xiaomi Redmi Note 2 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Naładuje go, zainstaluje aplikacje i dam znać jak się sprawuje. Pozwolę sobie równie zawołać tag #meizu, bo przesiadam się z M1 Note i dam znać czy warto.

Gdybyście mieli jakieś pytania z telefonem związane to śmiało je tutaj zadawajcie. Postaram się na wszystkie odpowiedzieć.

#xiaomi #android
P.....w - Mireczki, właśnie odebrałem Xiaomi Redmi Note 2 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)...

źródło: comment_9cbcDbLbsd0wtuljXxuxvgLLWfnI8FAR.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cdrw: Myślę, że z powodu mieszkania pod Warszawą ( ͡° ͜ʖ ͡°). WER Warszawa podobno długo trzyma paczki a moją po przyjściu 31 sierpnia wypuścił dzisiaj do doręczenia. Zamawiałem z Goldway i szło PostNL.
  • Odpowiedz
@fatall1ty: Jak w pierwszej odpowiedzi, zamawiałem z Goldway. Wysłali 24 a dzisiaj dostarczone, bez VAT ( ͡° ͜ʖ ͡°). Przyszło z folią i silikonowym przeźroczystym etui. Co do pierwszego wrażenia to: fajny wyświetlacz ale ciemniejszy od tego z Meizu ale za to telefon z matowymi "pleckami", minimalnie od niego większy ale jednak z MIUI które > FlymeOS. Co do MIUI Polska to nie instalowałem, telefon przyszedł
  • Odpowiedz
@PatelniaPelnaKotletow:
najważniejsze cechy:
1920x1080(px), 5.5", 32GB - 2.2GHz (16GB - 2.0GHz), 2GB RAM, 13 Mpx.
Całkiem podobne cechy i podobna wydajność do Asus Zenfone 2.
Różnica taka, że Xiaomi ma procesor Mediatek (8 rdzeni), a Zenfone 2 procesor Intel Atom (4 rdzenie).
Ale analizując wersje telefonów i ceny na Aliexpress, to Xiami kosztuje od ponad 150 zł mniej.
  • Odpowiedz