Aktywne Wpisy
Pesa_elf +242
Zaczynam nitkę z najbardziej przecenianymi artystami w Polsce. Tego jegomościa traktowano jak papaja bo umiał dobrze klaskać z orkiestrą i wszędzie go zapraszali jak jakaś wyrocznię.
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
mirko_anonim +60
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
kolejna konsola PS4 wymieniona na wypoku z jednym z użytkowników na PS3 razem z całym zestawem więc postanowiliśmy, że odświeżymy naszą ofertę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wymieniamy nowe generacje PS4 oraz XBOXONE na stare PS3 oraz XBOX360. Aktualnie poszukujemy XBOX360 Slim 250GB. Jak wygląda procedura? Wysyłasz do nas prywatną wiadomość ze spisem rzeczy, które zawiera Twój zestaw tj.
- model konsoli + pojemność dysku
- dodatkowe elementy zestawu tj. dodatkowy pad, kinect, move, itp.
- gry pudełkowe w zestawie
- gier elektronicznych czyli zainstalowanych na dysku nie bierzemy pod uwagę
Zestaw wyceniamy i dopłacasz różnicę w cenie (bądź my zwracamy) do nowej generacji. Zamawiamy kuriera, który odbiera od Ciebie Twój zestaw, po sprawdzeniu czy wszystko jest ok wysyłamy naszą konsolę kurierem.
Zapraszamy do zadawania pytań.
#ps4 #ps3 #xboxone #xbox360 #xbox #konsole #gry #xgamecenter