Wpis z mikrobloga

Dzisiaj odwiedziłem moją rodzinę i miejsce gdzie kiedyś mieszkałem i wychowywałem się. Poszukałem moich starych rzeczy a konkretnie to takiej ni to konsoli, ni to zabawki z początku lat 90. Nie wiem czy ona nadal działa czy to jest coś fajnego. Wiem, że jak byłem mały i miałem to na początku lat 90 to szybko rzuciłem to w kąt, ale ostatnio mi się to przypomniało. To chyba jakaś gra na 2 osoby. Strzela się tu w jakieś samoloty na środku planszy. Nie mam pojęcia czy całość działa, bo jest na 4 takie duże baterie. Konsolka albo zabawka (nie wiem jak to nazywać) jest produkcji chyba radzieckiej lub rosyjskiej, bo z tyłu jest coś napisane cyrylicą. Nie znam ruskiego, to tego nie przetłumaczę. Zamieszczam niżej zdjęcia tej zabawki. Ktoś z was miał coś takiego i kojarzy to? Warto żebym to wymył (jest mocno uwalone w syfie) i spróbował uruchomić? Mogę nagrać jutro jakiś filmik w dobrej jakości w HD.
#staregry #retro #lata80 #lata80 #retrogry #starekonsole - nie wiem jaki tag najlepiej pasuje, może ktoś doradzi jakiś inny?
A.....o - Dzisiaj odwiedziłem moją rodzinę i miejsce gdzie kiedyś mieszkałem i wychow...

źródło: comment_gsbS7bYfnycaozH8znOncqi889NTTJ7B.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach