Aktywne Wpisy
hellb0y +207
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
bland_rhombus +141
Chwalę się Mireczki. Różowa powiedziała tak i zgodziła się zostać moją żoną! Chcę podziękować @MishMashStudio666 za zaprojektowanie pierścionka i jego wykonanie. Z całego serca polecam współpracę, znakomity kontakt, nietuzinkowe wykonanie i super ceny. A dodatkowo różowa jest zachwycona i co chwila patrzy na swoją dłoń oraz twierdzi, że wszystkie koleżanki zazdroszczą jej pierścionka ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierścionek w pełnej okazałości możecie obejrzeć tutaj: https://wykop.pl/wpis/77553659/w-tym-roku-kwiaty-dominuja-deklasuja-jako-motyw-pr #rozowepaski
#polityka #ciekawostki ##!$%@? #mnie #to #ze #dostane #bana #i #to #nie #wiecie #jak #bardzo
Komentarz usunięty przez moderatora