Aktywne Wpisy
mike-contractors +43
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
Aktualnie jestem na etapie konfiguracji od nowa telefonu (niby da rade zaktualizować na aktualne wersje ale jednak po tym zdecydowałem się na factory reset). Myślę jednak, że pod wieczór będę mógł wrzucić swoje pierwsze wrażenia.
#meizu #android
- dymki z Messengera czasami znikają
- ekranowy przycisk wstecz jest przy wszystkich aplikacjach (nawet pomimo zmiany odpowiedniej opcji)
- chinskie krzaczki w niektórych miejscach systemu (np. przy informacjach o aplikacjach w tle)
Pomimo tego da rade używać. Bateria działa podobnie, płynność może minimalnie lepsza (emoji w SwiftKey nie lagują xD). Z nowości co na szybko zauważyłem