Aktywne Wpisy
Osobom, które zaplusowaly ten wpis, jestem (a przynajmniej tak uważam) winien OSTATECZNY update.
Otóż PKP Intercity się nawet spisało i pociąg dojechał do stacji końcowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsi pasażerowie na stacji końcowej zaczęli opuszczać wagony o 11:05 tj. 105 minut po planowanym przyjeździe na 9:20. Biorąc pod uwagę, że początkowe szacunki mówiły o czasie przyjazdu raczej bliżej 12:00, to nie ma tragedii.
#pkp #intercity #
Otóż PKP Intercity się nawet spisało i pociąg dojechał do stacji końcowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsi pasażerowie na stacji końcowej zaczęli opuszczać wagony o 11:05 tj. 105 minut po planowanym przyjeździe na 9:20. Biorąc pod uwagę, że początkowe szacunki mówiły o czasie przyjazdu raczej bliżej 12:00, to nie ma tragedii.
#pkp #intercity #
Chodtok +40
Odebrane: 08.06
Przesyłka rejestrowana
TUTEJ z tej samej strony co @thevion
Poprosiłem majfrienda o grawery DW i zrobił
Nie śmierdzi i wygląda i czuć że solidne. Zamówiłem w wersji Gold ale tak naprawdę to mi raczej wygląda na trochę na jasny golden rose ale i tak pasi.
Więcej zdjęć w komentarzach
#itemyzchin #aliexpress #pokazzakupy
Komentarz usunięty przez autora
Dear Alter Man
Im interested at buying Your product. But i have a question. Is it possible to order a watch with the logo DW on top and with a carve logo DW on the back like this I upload?
Greetings from Poland
a no i wrzuciłem dla przykładu fotkę
mechanizm rzeczywiście japoński Hattori Pulsar Quartz Watch Movement należący do Hattori, Pulsar, Morioka Tokei, Shiojiri, TMI, Seiko, Epson Group of Companies. gratuluję zakupu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
mieliście porównianie z oryginałem?
"urząd celny w warszawie objęto procedurą dopuszczenia do obrotu"