Aktywne Wpisy
ziko100 +1
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy #reprezentacja
Trochę żal że jedziemy na to euro bez żadnej nadziei na podjęcie realnej walki tylko wyrok. Tak jakby Jagiellonia miała przejść Real Madryt by wejść do ligi mistrzów
Trochę żal że jedziemy na to euro bez żadnej nadziei na podjęcie realnej walki tylko wyrok. Tak jakby Jagiellonia miała przejść Real Madryt by wejść do ligi mistrzów
Epsiloks 0
Nie wiem sam czemu poszedłem, ale próbowano mnie na tych zajęciach zaszufladkować do jednego z sześciu typów ludzi: realisty, badacza, artysty, człowieka społecznego, przedsiębiorczego albo konwencjonalnego.
Zostało mi zadane 90 pytań na które miałem odpowiedzieć.
Rezultaty końcowe zaskoczyły nie tylko mnie, ale i osobę prowadzącą ten kurs. Okazało się, że miałem dokładnie taką samą ilość punktów w typie badawczym, artystycznym, przedsiębiorczym i konwencjonalnym. O dziwo, typy badawczy i przedsiębiorczy oraz konwencjonalny i artystyczny leżą po przeciwległych stronach osi.
Największa beka była natomiast gdy dowiedziałem się, że programiści mają najwięcej cech realistycznych.
Czyli, uwaga, cytuję z kartki z typami ludzi:
Prychłem gdy to zobaczyłem. Po teście zapytałem się co oznacza ta wielka interpolacja cech na moim teście, zamiast odpowiedzi w stylu "bo artysta to bardzo szerokie pojęcie i były pytania i o naturę i o perfekcjonizm i o muzykę i o rysowanie", dostałem odpowiedź...
"Jeżeli nie jesteś przechylony w żadną stronę, to znaczy, że na rynku pracy jesteś nikim".
...DORADZTWO ZAWODOWE.
CZAICIE TO?
0/10 nie polecam.
#randomanimeshit #pixiv #
Gratulacje :P
Wśród pozostałych są jeszcze:
Ale i tak nie utożsamiam się z niektórymi z tych cech ;_;
Komentarz usunięty przez autora
wiesz dyskutowałam raz z babką od WF jak jęczała że mamy zero siły, pytam się jej "po co nam siła, jesteśmy z informatyki